Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

836.242 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλανδρίου

0
328 Προβολές

Την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου «Ν. Πέρκιζας» του Δήμου Χαλανδρίου, με την εγκατάσταση γεωθερμικού συστήματος θέρμανσης, θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που ελήφθη σε συνεδρίαση που διεξήχθη την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018.

Πρόκειται, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, «για ένα ακόμη σημαντικό έργο, προϋπολογισμού έως 836.242 ευρώ, που εισηγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, διαβεβαιώνοντας για την προτεραιότητα που καταλαμβάνει το ζήτημα της λειτουργικής, ενεργειακής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης των κοινοχρήστων χωρών για την Περιφέρεια Αττικής».

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γ. Καραμέρος

Στην εισήγησή του προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ο κ. Καραμέρος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Σκοπός του έργου είναι η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και η μείωση του λειτουργικού κόστους με το προσδοκώμενο όφελος να ξεπερνά το 50%. Σε μια εποχή ενεργειακής φτώχειας συνεχίζουμε καθημερινά να προσθέτουμε στον κατάλογο των χρηματοδοτούμενων από την Περιφέρεια Αττικής έργων ενεργειακής αναβάθμισης και προστασίας του περιβάλλοντος».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up