Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα Επιχειρηματικότητας από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής

0
319 Προβολές

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 τα Μαθήματα Επιχειρηματικότητας τα οποία διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά o Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των δράσεων που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης.

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε τρεις εκπαιδευτικές συναντήσεις από εθελοντές ειδικούς  και  συμμετείχαν σε αυτά 20 εν ενεργεία ή υποψήφιοι επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι που  θέλησαν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίχθηκε σε έναν συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών. Ενθαρρύνθηκε η ανοικτή επικοινωνία και η αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων και αξιοποιήθηκαν εκπαιδευτικά οι εμπειρίες τους.

Ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος ευχαριστεί, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, θερμά τους εθελοντές εισηγητές – εκπαιδευτές των μαθημάτων, οικονομολόγους – αυμβούλους Επιχειρηματικότητας Εμμ. Μαρκάκη και Γ. Ρουμελιώτη και εύχεται επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια όσων τα παρακολούθησαν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up