Σε εκδήλωση του Α.Ο. Λυκόβρυσης ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Σε εκδήλωση του Α.Ο. Λυκόβρυσης ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ

Σε εκδήλωση του Α.Ο. Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης / Λυκόβρυσης παρέστη ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστος Φωτίδης, εκπροσωπώντας τη δημοτική Αρχή.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Φωτίδης διαβεβαίωσε όλους ότι «το ενδιαφέρον του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη για το γήπεδο είναι δεδομένο». «Η μελέτη για την αλλαγή του αγωνιστικού χώρου έγινε από τη δική μας Τεχνική Υπηρεσία με πρωτοβουλία του δημάρχου και επίσης έχει δεσμευτεί το ποσό των 200.000 ευρώ στον πρoϋπολογισμό από τον κ. δήμαρχο» επισήμανε.

Ακολούθως, σημείωσε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, «το ότι δεν έχει ξεκινήσει το έργο είναι θέμα των Τεχνικών Υπηρεσιών των δύο Δήμων». Ο κ. Φωτίδης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «δεν ανέφερε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην Περιφέρεια Αττικής», με την οποία, όπως είπε, «έχουμε άριστη σχέση και δεν την αφορά το συγκεκριμένο έργο».

Επίσης, στην ανακοίνωση του ΠΕΑΠ σημειώνεται:

«Στην παράδοση της προεδρίας του ο τ. πρόεδρος κ. Κώστας Διαμάντης αναφέρθηκε στην αποπεράτωση των αποδυτηρίων και στην αποκατάσταση λαμπτήρων στους προβολείς του γηπέδου από συνεργασία των δύο Δήμων. Το αίτημα του Συλλόγου ότι είναι ανάγκη να μπει παλλόμενο φανάρι και διάβαση πεζών στην έξοδο του γηπέδου προς αποφυγή ατυχημάτων που εκείνη τη στιγμή από μικροφώνου αναφέρθηκε το μεταφέραμε ήδη στον Δήμο Μεταμόρφωσης μιας που το κομμάτι του δρόμου σε εκείνο το σημείο ανήκει εκεί. Αυτά προς διευκρίνιση οποιασδήποτε παρεξήγησης. Ακόμη το ΠΕΑΠ προσέφερε αναψυκτικά σε όλους τους αθλητές, καθώς και την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης. Η συνεργασία του ΠΕΑΠ με το αθλητικό τμήμα του Δήμου Μεταμόρφωσης συνεχίζεται, ειδικά ο αντιδήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Φώτης Παπαδόπουλος μας διαβεβαίωσε ότι υπάρχει βούληση και πιστεύουμε αυτό να φανεί στην πράξη σύντομα. Ευχόμαστε στον Σύλλογο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο κάθε επιτυχία. Εμείς ως ΠΕΑΠ θα είμαστε κοντά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet