Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

120 αθλητές πήραν μέρος στους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης Δήμου Κηφισιάς

0
343 Προβολές

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 με επιτυχία οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς «Δημήτριος Βικέλας» στο ΔΑΚ «Πολιτεία».

Εκατόν είκοσι αθλητές και αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν στους «Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης 2018», στο πλαίσιο των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους».

Στους Αγώνες συμμετείχαν για πρώτη φορά έξι Δήμοι και πιο συγκεκριμένα οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου και Κηφισιάς.

Μέσω ανακοίνωσης του Δήμου Κηφισιάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, δίνει πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς κολυμβητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες, στους προπονητές τους και στους γονείς που επισκέφθηκαν το αθλητικό κέντρο για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Τους αγώνες παρακολούθησαν, επίσης, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικήτας Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Απόστολος Κασιούρας και ο πρόεδρος του ΑΜΕΣ, Σταύρος Παναγιωτίδης.

Τιμητική απονομή έγινε στον Αλέξανδρο Τσόλτο, ο οποίος ξεκίνησε τον αθλητισμό από το Κολυμβητήριο «Πολιτεία» και έχει διακριθεί όχι μόνο για τις ξεχωριστές αθλητικές επιδόσεις του στην κολύμβηση στα 100μ. και 200μ. ελεύθερο, αλλά και για την αφοσίωσή του στον Ελληνικό Αθλητισμό.

Συνολικά ο Δήμος Κηφισιάς στους διαδημοτικούς Αγώνες κατέκτησε:

  • 5 χρυσά
  • 2 αργυρά
  • 1 χάλκινο
  • 1 χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα (4 x 25μ. ελεύθερο).

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up