Αποθεώθηκαν οι σπουδαστές μπαλέτου και σύγχρονου χορού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού
Πολιτισμός

Αποθεώθηκαν οι σπουδαστές μπαλέτου και σύγχρονου χορού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Σε ατμόσφαιρα αποθέωσης μικροί και μεγαλύτεροι σε ηλικία χορευτές ξετύλιξαν το ταλέντο τους στο μπαλέτο και στον σύγχρονο χορό στο πλαίσιο της εμφάνισης που πραγματοποίησαν στη σκηνή του αίθριου θεάτρου του Δήμου Αμαρουσίου με αφορμή τη λήξη των φετινών ερασιτεχνικών καλλιτεχνικών προγραμμάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. Κοντά στους εμφανιζόμενους βρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του τους συνεχάρη όπως και όλους όσοι συμβάλλουν σε σταθερή βάση στην άνθηση, όπως τόνισε, του πολιτισμού στο Μαρούσι.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, έδωσε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην υπεύθυνη διδασκαλίας των τμημάτων Ζέφη Μπαρτζώκα, για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν οι μαθητές της.

Κλείνοντας, έκανε… πάσα για την πολιτιστική συνέχεια του καλοκαιριού στο Μαρούσι μέσα από το Φεστιβάλ του Δήμου που ξεκινά σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας από 4 έως 22 ετών, αρχάριοι και προχωρημένοι σπουδαστές, εμφανίστηκαν σε ντουέτα και σε σύνολα σε χορογραφίες της υπεύθυνης διδασκαλίας τους, αλλά και σε επιλογές του κλασικού ρεπερτορίου.

Παρόντες στην παράσταση ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet