Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Διεθνές από φέτος το ετήσιο Σχολείο των Αθλητικών Συντακτών

0
129 Προβολές

Διεθνές γίνεται από φέτος το ετήσιο Σχολείο των Αθλητικών Συντακτών (AIPS) που φιλοξενείται στις υπέροχες εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, 11-14 Οκτωβρίου. Την απόφαση αυτή πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), μετά από πρόταση του προέδρου του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, πρώην δημάρχου Πεύκης κι αφού είχε προηγηθεί συνεννόηση  με τη Διεθνή Ένωση Αθλητικών Συντακτών (AIPS)

Το Διεθνές Σχολείο των Αθλητικών Συντακτών απευθύνεται σε αθλητικούς συντάκτες, μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου, φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας, καθώς επίσης και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό και τις συναφείς επιστήμες.

Στη  θεματολογία του θα υπάρξουν και φέτος σημαντικές εισηγήσεις από πανεπιστημιακούς δασκάλους, επιστήμονες, δημοσιογράφους και κορυφαίους αθλητές μας, με αναφορά στο Μουντιάλ ποδοσφαίρου που διεξήχθη στη Ρωσία, τον Αθλητικό Τουρισμό, που παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στη χώρα μας, και άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στα Μέσα Ενημέρωσης και τη λειτουργία τους, καθώς επίσης και στον Αθλητισμό γενικότερα.

Στην Ακαδημία Αθλητικών Συντακτών που έχει την επιστημονική και οργανωτική ευθύνη επικεφαλής είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και μετέχουν από το Δ.Σ. ο α’ αντιπρόεδρος, Φώντας Χήτας, ο γενικός γραμματέας, Δήμος Μπουλούκος, ο ταμίας, Γιάννης Κορακής και οι Σωτήρης Τριανταφύλλου, τέως πρόεδρος ΠΣΑΤ, Θόδωρος Νταβέλος, πρώην α’ αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ και ο Λαρισαίος δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up