Στους εορτασμούς του πολιούχου της Πεύκης Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη
Κοινωνία

Στους εορτασμούς του πολιούχου της Πεύκης Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου και προστάτη της Πεύκης Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος συμμετείχε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η κ. Πατούλη, παραβρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, προεξάρχοντος του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονα, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής.

Με τη σκέψη στα θύματα της καταστροφικής φωτιάς στο Μάτι, με την ευκαιρία της συμμετοχής της στους εορτασμούς, η κ. Πατούλη, στην επικοινωνία της με τους παρευρισκομένους πιστούς, δεν παρέλειψε να μεταφέρει μήνυμα συμπαράστασης για τα θύματα της πύρινης εθνικής τραγωδίας, τονίζοντας:

«Ο πολιούχος Άγιος της πόλης μας, ο μεγαλομάρτυρας Παντελεήμων, ας σταθεί βοηθός των συνανθρώπων μας να διαχειριστούν το μέγεθος του πόνου και της τραγωδίας που βιώνουν. Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων που τόσο άδικα χάθηκαν. Η μοίρα και το δράμα των ανθρώπων αυτών μας έχει συγκλονίσει όλους και έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά μας. Καθένας από εμάς, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, ας απλώσουμε το χέρι, και όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε όσο γίνεται να κλείσουμε τις πληγές τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet