Νέα Αρχή: Διογκώνεται η ανομία στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Νέα Αρχή: Διογκώνεται η ανομία στην Αγία Παρασκευή

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε χθες ο επικεφαλής Γιώργος Οικονόμου, μαζί με στελέχη του δημοτικού συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Τόσο ο διοικητής, αστυνομικός υποδιευθυντής, Αναστάσιος Μαργέτης, όσο και ο νέος διευθυντής Ασφαλείας, αστυνόμος Α’ Δημήτριος Ζώτος «ανταποκρίθηκαν σε έναν γόνιμο διάλογο, με ανταλλαγή απόψεων πάνω σε κρίσιμα θέματα αρμοδιότητάς τους που αφορούν στην πόλη μας», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, όπως μας ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού, εκτέθηκαν αναλυτικά οι απόψεις της παράταξης, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των δημοτών και σε θέματα παραβατικότητας και ιδιαίτερα της διακίνησης ναρκωτικών που απειλούν την κοινωνία και τη νεολαία. «Η κατάσταση στη πλατεία του Αη Γιάννη και σε άλλες περιοχές που συχνάζουν οι νέοι μας είναι ανεξέλεγκτη. Η αστυνόμευση, με την παρούσα στελέχωση του αστυνομικού τμήματος, είναι ελλιπής έως αδύνατη» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Επίσης, επισημάνθηκε η άμεση ανάγκη να προστατευθούν τα σχολεία και άλλοι ευαίσθητοι χώροι, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και για την κατάσταση ανομίας που επικρατεί στο ακίνητο της οδού Ειρήνης 55, όπου δυστυχώς κινδυνεύουν καθημερινά νέα παιδιά αλλά και οι περίοικοι.

Η διοίκηση του Δήμου της Αγίας Παρασκευής, γνώστης των πάντων και αποδέκτης διαμαρτυριών και καταγγελιών από συλλόγους (Σύλλογος Αη Γιάννη) και φορείς, δηλώνει, ως συνήθως, αναρμόδια και αδύναμη να διαχειρισθεί το θέμα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από την πλευρά του δημοτικού συνδυασμού, προτάθηκαν λύσεις, παρέχοντας και νομική υποστήριξη αν απαιτηθεί, για την αντιμετώπιση των θεμάτων, με συνεργασία Ελληνικής Αστυνομίας και Δήμου.

«Η ασφάλεια των δημοτών και η προστασία των παιδιών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Νέα Αρχή. Είμαστε διατεθειμένοι να αναδείξουμε όλα τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει μέχρι σήμερα και ενημερώνουμε τους δημότες ότι τους θέλουμε αρωγούς σε αυτή μας την προσπάθεια (συγκέντρωση στοιχείων παραβατικότητας, προώθηση καταγγελιών στις αρμόδιες αρχές), ώστε με τις δέουσες ενέργειες να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η διογκούμενη ανομία στη πόλη μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet