10 ομάδες από τα… Βόρεια πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

10 ομάδες από τα… Βόρεια πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασαν 10 από τις 17 ομάδες του Βορείου Τομέα Αττικής που συμμετέχουν στη διοργάνωση, με το παιχνίδι μεταξύ Αμαρουσίου και Κηφισιάς 2010 να παίρνει αναβολή.

Ειδικότερα, η Λυκόβρυση έκανε την ανατροπή και κέρδισε στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με σκορ 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παρασκευόπουλο στο 50′, αλλά μέσα στο τελευταίο 7λεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ (στο 83′ με τον Παπαχρήστο, στο 87′ με τον Πάγκα και στο 89 με τον Σταματέλο) και πανηγύρισαν τη νίκη.

Αντιθέτως, στο γήπεδο των Βριλησσίων η τοπική ομάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στα Πατήσια, που έφυγαν με το 1-0 και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στο γήπεδο του Καλαμακίου, ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, αν και πάλεψε το παιχνίδι απέναντι στον Άγιο Δημήτριο, τελικώς ηττήθηκε στην παράταση με σκορ 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60′ με τον Νικολάου, αλλά οι Χαλανδραίοι απάντησαν στην εκπνοή με τον Παντελαίο και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Ωστόσο, εκεί ο Άγιος Δημήτριος, με τον Ψαρρά στο 96′ και τον Μπαξεβάνη στο 107′, κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλων ήταν να μειώσει σε 3-2, με γκολ του Λουκά στο 1080 λεπτό.

Ο Νεοπεντελικός δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στον Π.Ο. Ψυχικού, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 4-1, στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου. Αν και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο 11′ (γκολ του Κοντογιάννη), δεν πτοήθηκαν και με τα γκολ των Σέμπογλου στο 24′, Γαγάκα στο 29′ και Σιδηρόπουλο στο 65′ και στο 78′, πήραν τη θριαμβευτική νίκη. Το Ψυχικό από το 67′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κοτσώνη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, η Αλσούπολη δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πανθησειακό, το οποίο και κέρδισε με σκορ 3-0. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Γιαννάκος, στο 18′ και 58′ και ο Χαλάς στο 66ο λεπτό.

Νικηφόρα ήταν η πρώτη επίσημη φετινή παρουσία του Άρη Χολαργού, που κατάφερε, στο γήπεδο του Αιγάλεω, να επιβληθεί του Ιπποκράτη με σκορ 2-1 και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνα η Α.Ε. Μεταμόρφωση δεν κατάφερε να αντισταθεί στον Αττικό, από τον οποίο και έχασε με σκορ 1-0 και αποχαιρέτισε τον θεσμό.

Στα Βριλήσσια ο Κένταυρος «σάρωσε» τον Λαρισαϊκό με σκορ 5-1 και πλέον συνεχίζει απτόητο στον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ευρύ σκορ και για την Πεύκη στο γήπεδο του Ρουφ, όπου «εξόντωσε» την Ένωση Βοτανικού με σκορ 6-0.

Νίκη και για τον Παπάγο, στο γήπεδο του Χολαργού, ο οποίος και κατέβαλε την αντίσταση της Ιεράπολης, με σκορ 1-0.

Αφού δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στη κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση απέναντι στον Τριφυλλιακό, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης μπήκε στην περιπέτεια των πέναλτι, από την οποία εξήλθε ηττημένος με σκορ 5-4 και αποχαιρέτισε τον θεσμό.

Τον έξτρα χρόνο της παράτασης χρειάστηκαν τα Μελίσσια προκειμένου να ξεπεράσουν τον… σκόπελο του Καματερού, το οποίο τελικώς νίκησαν εντός έδρας με σκορ 3-2.

Νικηφόρα συνεχίζει στο κύπελλο ΕΠΣΑ και η δεύτερη ομάδα της Ν. Ιωνίας, η Ελευθερούπολη, η οποία κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τον Γκυζιακό, με σκορ 1-0.

Τέλος, στο γήπεδο της Κυψέλης (Αλεπότρυπα) ο Παράδεισος Αμαρουσίου κατάφερε να πάρει το «διπλό» απέναντι στον Δούρειο, με σκορ 1-0 και παραμένει «ζωντανός» στον θεσμό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΑ

1η ΦΑΣΗ – 1η αγωνιστική

  Αγώνας Γήπεδο Αποτέλεσμα
1. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 3-1
2. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΠΑΤΗΣΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 0-1
3. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜAKIOY ΑΛΙΜΟΥ Β΄ 3-2 παρ.
4. Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1-4
5. ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 3-0
6. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΗΦΙΣΙΑ 2010 ΠΕΥΚΗΣ Αναβλήθηκε
7. ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ Δ.Α.Κ. 2-1
8. ΑΤΤΙΚΟΣ – Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ 1-0
9. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 5-1
10. ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ – ΠΕΥΚΗ ΡΟΥΦ 0-6
11. ΠΑΠΑΓΟΣ – ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Β΄ 1-0
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ – ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 0-0 (πεν: 4-5)
13. ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 3-2 παρ.
14. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 1-0
15. ΔΟΥΡΕΙΟΣ Α.Σ. – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑΣ) 0-1

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet