Μια μεγάλη γιορτή η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Μια μεγάλη γιορτή η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 η 16η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με μεγάλη συμμετοχή και, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΚΟΙΠΑΠ, με αίσθημα προσφοράς και πολλή αγάπη για τον άνθρωπο. Η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από τη Λυκόβρυση και κατέληξε στο Άλσος Βαρβαρέσου όπου γιορτάστηκε, όπως της αξίζει, με την προβολή παιδικής ταινίας, αλλά και με κεράσματα για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισήμανε σχετικά: «Με μία μεγάλη γιορτή αγάπης τιμήσαμε το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο μας. Ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα σε πρώτη προτεραιότητα, και είναι μεγάλη η χαρά για όλους εμάς να συναντιόμαστε στους δρόμους της Λυκόβρυσης – Πεύκης με τους συμπολίτες μας για να μεταλαμπαδεύσουμε σε κάθε ψυχή την αξία της προσφοράς αίματος στον άνθρωπο. Γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε χαρίζεται. Προσφέρεται ανιδιοτελώς στον συνάνθρωπό μας».

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία, Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, τόνισε: «Στη Λυκόβρυση – Πεύκη γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά όλοι μας το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου για να υποστηρίξουμε αυτό που πραγματικά φωλιάζει στην καρδιά μας: το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, τον κάθε συμπολίτη μας. Το ΚΟΙΠΑΠ για δεύτερη χρονιά φέτος διοργάνωσε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Η Λαμπαδηδρομία με στόχο την ενίσχυση του πνεύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας γέμισε με αστείρευτα χαμόγελα την πόλη μας και τρυφερότητα την καρδιά μας. Γιατί η εθελοντική αιμοδοσία είναι πηγή ζωής, πηγή αγάπης και προσφοράς από τον άνθρωπο σε ό,τι μεγαλύτερο υπάρχει σε αυτό τον κόσμο και αξίζει πραγματικά, τη μοναδική ανεκτίμητη αξία, τον ίδιο τον άνθρωπο! Παράλληλα, η ενίσχυση της δημοτικής μας τράπεζας αίματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς μέσα από αυτή μπορεί να διασφαλιστεί η ανάγκη σε αίμα για τους συμπολίτες μας όταν αυτοί του έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για τη φετινή μας Λαμπαδηδρομία, τους εργαζόμενους, τους εθελοντές, τους συλλόγους, τους μαθητες, τους καθηγητές, τους γονείς και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γιάννη Ματζαβίνο που με τη “Γέφυρα Αγάπης” του καταφέραμε και φέτος να έχουμε μια άριστη συνεργασία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet