Ν. Ζόμπολας: Το θράσος και το θάρρος μας θα φέρουν τη νίκη
Πολιτική

Ν. Ζόμπολας: Το θράσος και το θάρρος μας θα φέρουν τη νίκη

«Το θράσος και το θάρρος μας θα φέρουν τη νίκη τον Μάιο του 2019» τονίζει σε δήλωσή του για τις αυτπδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Αγίας Παρασκευής ο γραμματέας της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή – Μια Γενιά Μπροστά, Νικόλαος Ζόμπολας.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει τα εξής:

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό, μια αναθέρμανση των πολιτικών διαξιφισμών μεταξύ των τέως, νυν, επίδοξων και επίτιμων δημάρχων.

Τους έπιασε στον ύπνο όλους η προκήρυξη εκλογών για τον Μάιο του 2019, το θεωρούσαν απίθανο και αμέσως έπιασαν τα όπλα μετά τις διακοπές, ο ένας κατηγορεί τον άλλον, λες και δεν έχουν περάσει όλοι από όλα τα πόστα διακυβέρνησης και δεν φταίνε.

Λες και δεν κατάλαβαν ότι ψηφίστηκε απλή αναλογική και πρέπει να συνεννοηθούμε μεταξύ μας.

Παλαιοκομματικές πρακτικές, ύβρεις και βέβαια για κερασάκι στην τούρτα και λίγη λάσπη στον ανεμιστήρα.

Κουραστήκαμε και κούρασαν.

Εμείς, η δημοτική παράταξή μας και ο επικεφαλής μας υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, είμαστε έτοιμοι από καιρό και προετοιμασμένοι, καθημερινά δίπλα και κοντά στον πολίτη και δεν περιμένουμε το τελευταίο δίμηνο για να τάξουμε.

Είμαστε μακριά από τσακωμούς, συζητάμε με όλους, είμαστε με το πλευρό της πόλης μας και όχι των παρατάξεων, κομμάτων και προσώπων.

Είμαστε νέα παράταξη, με νέους ανθρώπους και νέα ήθη και πολιτική συμπεριφορά.

Με το άνοιγμα των νέων γραφείων μας, στην κεντρική πλατεία, στο κέντρο της πόλης, συζητάμε καθημερινά με πολίτες και συνδιαμορφώνουμε την πολιτική για μια Αγία Παρασκευή που αξίζουμε όλοι.

Το πρόγραμμα μας είστε εσείς!

Το θράσος και το θάρρος μας θα φέρουν τη νίκη τον Μάιο του 2019 και θα μας φέρουν στη θέση της δημοτικής Αρχής από τον Σεπτέμβριο.

Προγράμματα υπάρχουν πολλά, την ικανότητα να τα υλοποιήσουν λίγοι.

Μπορούμε, σχεδιάζουμε, κερδίζουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet