Στον δημοτικό συνδυασμό Πεντέλης Μπροστά Μαζί ο Κώστας Άνθιμος
Πολιτική

Στον δημοτικό συνδυασμό Πεντέλης Μπροστά Μαζί ο Κώστας Άνθιμος

Συνεχίζεται η ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Πεντέλης εκ μέρους του δημοτικού συνδυασμού Μπροστά Μαζί Μελίσσια – Νέα Πεντέλη – Πεντέλη, με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο.

Το γραφείο Τύπου του συνδυασμού έδωσε στη δημοσιότητα την υποψηφιότητα του Κώστα Άνθιμου, ο οποίος θα κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Ποιος είναι ο Κώστας Άνθιμος

Ο Κώστας Άνθιμος γεννήθηκε στα Μελίσσια το 1982 και μέχρι σήμερα μένει εκεί προσφέροντας ότι μπορεί στον τόπο του.

Απο τα δύσκολα παιδικά χρόνια έμαθε από μικρός τι θα πει αγώνας και επιβίωση, καθως δουλεύει από μόλις 12 ετών παράλληλα με το σχολείο.

Αθλητής του hapkido μέχρι που γνώρισε το kick boxing και τον έκανε να αφοσιωθεί σε αυτό και να κατακτήσει τρεις φορές το χρυσό στο παννελήνιο πρωτάθλημα και το ασημένιο στο πανελλήνιο κύπελλο! Με πολλές επιτυχίες και σε διασυλλογικούς αγώνες ηταν το έναυσμα να ακολουθήσει την προπονητική από το 2010. Σήμερα πιστοποιημένος προπονητής της πανελλήνιας και παγκόσμιας ομοσπονδίας Kick boxing προσμετρά με τον σύλλογο του τον Team wolf 31΄πολλές επιτυχίες σε παννελήνιο επίπεδο.

Οι αγάπες όμως είναι πολλές όπως η μουσική. Από το 1999 διοργανώνει 80΄s – 90΄s party σε Αθήνα, επαρχία ακόμα και στον Δήμο Πεντέλης θυμίζοντας στον κόσμο τις χρυσές δεκαετίες! Όταν το hobby το κάνεις επάγγελμα σίγουρα τοτε θα το κάνεις σωστά γιατι το αγαπάς πραγματικά! Τέλος, η μεγάλη αγάπη και το απωθημένο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό βοήθησαν κι έτσι το 2018 συμμετείχε σε τέσσερις αγώνες δεξιοτεχνίας και drift κατακτώντας τρία κύπελλα.

«Με το δεν μπορώ δεν κατάφερε κανείς ποτέ του τίποτα! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα δεις τι μπορείς να καταφέρεις» λέει ο Κώστας Άνθιμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet