Υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων ο Γιάννης Πισιμίσης
Πολιτική

Υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων ο Γιάννης Πισιμίσης

Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου Βριλησσίων ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια, Γιάννης Πισιμίσης.

Απευθυνόμενος προς τους δημότες Βριλησσίων, ο υποψήφιος δήμαρχος επισημαίνει τα εξής:

Από σήμερα ξεκινάει για μένα και την παράταξη που έχω την τιμή να εκπροσωπώ ένα όμορφο ταξίδι, ένας μακρύς και γεμάτος προκλήσεις δρόμος με σημείο αναφοράς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Σε αυτές τις εκλογές δηλώνω «παρών» θέτοντας τον εαυτό μου, την αυτοδιοικητική μου πορεία, τις ιδέες και το όραμά μου για την πόλη μας στη δική σας κρίση. Έχοντας πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που μου αναλογεί θέτω υποψηφιότητα για το αξίωμα του δημάρχου Βριλησσίων.

Παραμένω και θα είμαι πάντα πιστός στις αξίες με τις οποίες από μικρό παιδί γαλουχήθηκα: την αξιοπρέπεια, το ήθος, την καθαρότητα λόγου και έργου. Κοινός παρονομαστής για όλους μας είναι πάντα τα Βριλήσσια. Γι΄ αυτό απευθύνω ένα ευρύ κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μου, σε όλους εσάς που πιστεύετε στην ανάγκη μιας ριζικής και ουσιαστικής ανανέωσης, με τόλμη, με σκληρή δουλειά, με διαφάνεια πάντα και παντού, να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.

Για μια δικαιότερη κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους, για μια δημιουργική «επανάσταση» έργου με έμφαση στην Παιδεία και στις σύγχρονες Αστικές Υποδομές, για μια καινοτόμα και διάφανη πολιτική, για τα Βριλήσσια όπως μας αξίζουν. «Αρχή γαρ του νικάν το θαρρείν». Με αποφασιστικότητα και συλλογική δράση μπορούμε μαζί να αλλάξουμε τα Βριλήσσια.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γιάννης Πισιμίσης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και κατάγεται από την Αρκαδία και το Λασίθι. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» του ΕΚΠΑ. Είναι μέλος της Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης. Αρθρογραφεί συχνά στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.

Πολιτεύεται στα Βριλήσσια για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2010 όπου και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. Κατά τη διάρκεια της δημοτικής θητείας αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Παιδείας και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (2012 -2014), ενώ εκπροσωπεί τον Δήμο Βριλησσίων στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (2011 -2014). Στις δημοτικές εκλογές του 2014 επανεκλέγεται δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας. Mετά την αποχώρηση του Κώστα Ιωαννίδη από την ηγεσία της Νέας Πνοής εκλέχθηκε με ευρεία πλειοψηφία νέος επικεφαλής του συνδυασμού.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά όντας ιδιοκτήτης της εταιρείας «Φιλέματα Κρήτης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet