Θερμό χειροκρότημα στις παραστάσεις «Το μάθημα» και «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» στη Μεταμόρφωση
Πολιτισμός

Θερμό χειροκρότημα στις παραστάσεις «Το μάθημα» και «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» στη Μεταμόρφωση

Η δύναμη της τέχνης και η αγάπη για το θέατρο οδήγησαν τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα του Δήμου Μεταμόρφωσης, να παρουσιάσει το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου 218 στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου, τα έργα του Ευγένιου Ιονέσκο «Το μάθημα» και του Αντόν Πάβλοβιτς Τσέχωφ «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού», σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Σφυρή και σκηνικά κοστούμια του Κώστα Κωνσταντακόπουλου.

Το θεατρικό σχήμα με τους Βαγγέλη Καραγιάννη, Γωγώ Χαρδαλιά, Δέσποινα Αλωνιστιώτη και Κώστα Κωνσταντακόπουλο, ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις των έργων, ικανοποίησε τους θεατές και κέρδισε δικαιωματικά το θερμό χειροκρότημά τους.

Τις παραστάσεις παρακολούθησαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας, οι αντιδήμαρχοι Γ. Χρονόπουλος, Ι. Μανανάς, Κ. Κολοβός, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Ν. Πατέλη, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δ. Περιβολαράκης, Β. Καραβάκος και Μ. Πετάσης, καθώς, επίσης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Φ. Παπαδόπουλος, Β. Μπαλαρή, Μ. Λυμπέρη, Ε. Χειμώνας, Ε. Γαρούφος και Γ. Ηλιόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet