Απάντηση της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου προς τον δημοτικό σύμβουλο Κ. Ρώτα
Πολιτική

Απάντηση της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου προς τον δημοτικό σύμβουλο Κ. Ρώτα

Στην ανακοίνωση του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Ρώτα, που εξέφρασε το παράπονό του για την αντικατάστασή του στην αντιδημαρχία Πολεοδομίας, πριν ολοκληρώσει το έργο του, απαντά ο Δήμος Αμαρουσίου.

Στη σχετική ανακοίνωση του δεύτερου τονίζεται ότι ο κ. Ρώτας μπορεί να συνδράμει το έργο της διοίκησης στον συγκεκριμένο τομέα από τη θέση εντεταλμένου συμβούλου, προκειμένου να προκειμένου να διεκπεραιωθεί η ένταξη της περιοχής του Σωρού στο σχέδιο πόλης.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ρώτα για τη συνδρομή του στο έργο της διοίκησης από τη θέση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας από τις 17/3/2017.

Μετά την εκπεφρασμένη επιθυμία του κ. Ρώτα να συνεχίσει να συνεισφέρει στην πόλη σε θέματα πολεοδομικά, με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη τού ανατίθεται ο συντονισμός επί των θεμάτων της εν εξελίξει διαδικασίας ένταξης στο σχέδιο πόλης της περιοχής του Σωρού και των σχετικών με αυτήν πολεοδομικών κ.τ.λ. διαδικασιών, προκειμένου να διεκπεραιωθεί η ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης.

Επομένως ο  κ. Ρώτας,  ως μέλος της διοίκησης, μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται μέχρι την ολοκλήρωση του έργου του από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου.

Να επισημάνουμε, επίσης, ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που πέρασαν από τη θέση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας εργάστηκαν εντατικά για την επίλυση των σημαντικών πολεοδομικών ζητημάτων της πόλης, όπως και ο κ. Ρώτας, ο οποίος για την αντικατάστασή του είχε ενημερωθεί από τον κ. δήμαρχο, όπως, είθισται άλλωστε, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοίκησης  Πατούλη.

Εξάλλου, ο κ. Ρώτας, ήδη δημοτικός σύμβουλος από το 2003, επί διοίκησης Πατούλη αξιοποιήθηκε επί ενάμιση έτος στη θέση του αντιδημάρχου κατά την τελευταία τετραετία, που αποτελεί μέλος της παράταξης «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη».

Τονίζουμε, τέλος, ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης αποτελούν σημαντικά μέλη της στην προσπάθεια για την ολοκλήρωση του έργου της, από όποια θέση ευθύνης και αν βρίσκονται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet