Α. Ασπραδάκη: Το ΚΟΙΠΑΠ αποβλέπει και φέτος στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των συνανθρώπων μας
Κοινωνία

Α. Ασπραδάκη: Το ΚΟΙΠΑΠ αποβλέπει και φέτος στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των συνανθρώπων μας

Με την ευκαιρία της υποδοχής του νέου έτους, το ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εύχεται, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, σε όλους τους δημότες, «το 2019 να είναι γεμάτο υγεία, δημιουργικότητα και αγάπη, μηνύματα που είναι μεν διαχρονικά, ταυτόχρονα όμως είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε».

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε:

«Στέλνουμε τις αυτοδιοικητικές μας ευχές σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας με την παράλληλη υπόσχεση από πλευράς μας να συνεχίσουμε με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς το έργο μας, να είμαστε δίπλα τους και μαζί να προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

»Ο βασικός άξονας των στόχων μας παραμένει και εφέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η χάραξη ανθρωποκεντρικής πολιτικής που αποβλέπει στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των συνανθρώπων μας, όλων των ηλικιών.

»Επιπλέον, εν όψει της προεκλογικής περιόδου, που ακολουθεί τους επόμενους μήνες, συνεχίζουμε να διατηρούμε τον πολιτικό πολιτισμό σε υψηλά επίπεδα, με την επιδίωξη γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου, τόσο με τους πολιτικούς μας αντιπάλους, όσο και με όλους τους συμπολίτες μας.

»Θέτουμε και τη νέα χρονιά υλοποιήσιμους στόχους, που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με σεβασμό στις ανάγκες των πολιτών, αποφεύγοντας την παγίδα του λαϊκισμού και των ευσεβών πόθων.

»Κρατάμε χαμηλούς τόνους, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και αφήνουμε το χρόνο και τους δημότες μας να κρίνουν τα αποτελέσματα του έργου μας. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και περισσότερη αλληλεγγύη!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet