Συνεδριάζει το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 4 Φεβρουαρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 4 Φεβρουαρίου

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στις 18;30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Πατρ. Μαξίμου αρ. 1 με την επωνυμία «ΔΕΛΗΒΟΡΓΙΑΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «ESCOBA».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Κυριαζή αρ. 24 με την επωνυμία «Μαραγκός ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «DOS HERMANOS».
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Αγ. Τρύφωνος στη συμβολή της με την οδό Χρ. Λαδά στο Ο.Τ. 46 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Αχαρνών έναντι της εισόδου του βρεφονηπιακού σταθμού «ΧΑΝ», στο Ο.Τ. 127α του Δήμου Κηφισιάς».
  5. Μετονομασία της οδού Μέγαρα η οποία βρίσκεται στην περιοχή «ΒΙΠΑ» στην Κηφισιά.
  6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Κατασκευή διαβάσεων πεζών στην οδό Ελπίδος στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Μονοδρόμηση της οδού Δειράδων, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κηφισού και Πηγών, μπροστά από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς».
  8. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Μονοδρόμηση των οδών Πατρών και Κορίνθου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελαιών και Πάρνηθος, πέριξ του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet