Γ. Παπαδημητρίου: Όχι άλλη προπαγάνδα κ. Μπάμπαλε
Πολιτική

Γ. Παπαδημητρίου: Όχι άλλη προπαγάνδα κ. Μπάμπαλε

«Η αποτύπωση των προεκλογικών συνθημάτων του δημάρχου στα έντυπα και τις υπηρεσίες του Δήμου δεν έχει προηγούμενο», επισημαίνει ο  επικεφαλής τς παράταξης Ηράκλειο Μαζί και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου, με αφορμή την έκδοση του ημερολογίου του 2019.

«Αυτή η τακτική είναι πολιτικά αντιαισθητική και αντιθεσμική. Πρέπει να γίνει κατανοητό προς όλους ότι ο Δήμος είναι θεσμός. Δεν είναι μηχανισμός. Πρέπει να απευθύνεται με σεβασμό προς όλους τους δημότες», προσθέτει ο ίδιος.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρει:

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί τα μέσα και τις λειτουργίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, για να οικειοποιηθεί έργα και ημέρες προηγούμενων διοικήσεων, αλλά και για να καλύψει την πλήρη ανυπαρξία παρεμβάσεων και έργων επί των ημερών της, η παρούσα διοίκηση είναι πλέον γνωστός και αντιληπτός, ακόμη και στους πλέον ανυποψίαστους συμπολίτες μας.

Είναι επίσης γνωστό ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως δήμαρχος ο Νίκος Μπάμπαλος μετέτρεψε με κάθε διαθέσιμο μέσο το οικοδόμημα του Δήμου μας σε μηχανισμό για να καλύψει πρόσκαιρους επικοινωνιακούς και πολιτικούς σκοπούς.

Μπορούμε να παραθέσουμε άπειρα παραδείγματα. Δεν θα το κάνουμε γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση και τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας.

Άλλωστε οι εκλογές δεν απέχουν πολύ. Και μπροστά στην ετυμηγορία των πολιτών ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα αντιληφθούν, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και οι συνθήκες προπαγάνδας που επιχείρησαν να στήσουν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου θα παρέλθουν ανεπιστρεπτί.

Τελευταίο κρούσμα οικειοποίησης των μέσων και των εικόνων του Δήμου μας στον βωμό της προσωπικής προβολής του δημάρχου και της παράταξης του το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και περιέχει (και αυτό, όπως και μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών) κεντρικά συνθήματα και λογότυπα της διοικούσας παράταξης.

Σας επισυνάπτουμε το σχετικό υλικό από το οποίο μπορείτε να αντλήσετε τα δικά σας συμπεράσματα.

«Η αποτύπωση των προεκλογικών συνθημάτων του δημάρχου στα έντυπά και τις υπηρεσίες του Δήμου δεν έχει προηγούμενο», επισημαίνει ο Γιώργος Παπαδημητρίου και συνεχίζει: « Αυτή η τακτική είναι πολιτικά αντιαισθητική και αντιθεσμική. Πρέπει να γίνει κατανοητό προς όλους ότι ο Δήμος είναι θεσμός. Δεν είναι μηχανισμός. Πρέπει να απευθύνεται με σεβασμό προς όλους τους δημότες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet