Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ομαδική παρακολούθηση της παράστασης «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» από το ΚΑΠΗ Πεντέλης

0
204 Προβολές

Ομαδική παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» διοργανώνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00 στο Θέατρο «Broadway» το ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Πληροφορίες και κράτηση: 213 2140629/ 6932 755316.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, έχοντας τη μέγιστη συμμετοχή σας σε κάθε δρώμενο που πραγματοποιεί, αναζητά συνεχώς νέα προγράμματα τα οποία διαμορφώνονται ύστερα από κοινή συμφωνία με εσάς και ύστερα από αξιολόγηση των προτιμήσεών σας. Κάθε μας δράση, οφείλει να είναι ένα διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας, όπου θα ενώνει ακόμα περισσότερο τη δική μας οικογένεια, την οικογένεια του Κέντρου μας.

Στη συνέχεια των προγραμμάτων μας το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης της Δ.Κ. Πεντέλης, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην έξοδό μας όπου θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση “Η Νεράιδα και το Παληκάρι”σε σκηνοθεσία του Γ. Βάλαρη, διασκευή της ανεπανάληπτης αισθηματικής κωμωδίας της Finos Films. Οι παλιές ελληνικές ταινίες είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας. Για τον λόγο αυτό η παράσταση αυτή είναι ευκαιρία να μας ταξιδέψει στον παλιό καλό κινηματογράφο, ζωντανεύοντας ξανά την ιστορία βεντέτας των «Φουρτουνάκηδων και Βροντάκηδων»

Η αναχώρησή μας θα γίνει από το Κέντρο ώρα 17:00.

Ημέρα: Σάββατο 16/02/2019 & Ώρα παράστασης: 18:00.

Τιμή εισιτηρίου για τη μεταφορά και είσοδο στο θέατρο: 12,00 ευρώ.

Το θέατρο είναι μια ιδιαίτερη μορφή τέχνης με αναμφισβήτητα πολλά οφέλη για τον άνθρωπο. Είναι ένα δώρο που μας δόθηκε από την αρχαία Ελλάδα και διαδόθηκε στην ιστορίας της ανθρωπότητας. Είναι τόπος συνάθροισης, που ως μορφή τέχνης, δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε μια κοινή εμπειρία, να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, να αγγίξουμε ο ένας τον άλλο, να νιώσουμε μαζί μια αλήθεια. Σε μια εποχή που η επικοινωνία έχει περιοριστεί σε οθόνες αυτό από μόνο του, είναι μια ανεκτίμητη ευκαιρία για επαφή με συνανθρώπους.
Κυρίως όμως, το θέατρο, μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή, να καλλιεργήσει την κριτική σκέψη και μας ενθαρρύνει να κοιτάξουμε πιο βαθιά και να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να σκεφτούμε σε βάθος όλα αυτά που στην καθημερινή μας ζωή περνάνε απαρατήρητα κι όμως είναι τόσο σημαντικά.  

Οι άνθρωποι, όσο παραμένουν, άνθρωποι, θα έχουμε ανάγκη την τέχνη και γι’ αυτό, δεν θα την αφήσουμε να χαθεί. Γιατί το θέατρο κάνει καλύτερη τη ζωή μας. 

Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων σας για μια διασκεδαστική έξοδο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up