Δωρεάν σεμινάρια φωνητικής από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και την Ηρώ
Πολιτισμός

Δωρεάν σεμινάρια φωνητικής από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και την Ηρώ

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση για το δωρεάν σεμινάριο φωνητικής που προσφέρει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού στους κατοίκους της πόλης.

Πρόκειται για μια σειρά δίωρων συναντήσεων με την εξαιρετική ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα Ηρώ (Ηρώ Λεχουρίτη) στο πλαίσιο διοργάνωσης προγραμμάτων που αφορούν εξειδικευμένες μορφές τέχνης, που προσφέρουν εναλλακτικές μορφές έκφρασης.

Όσοι τα παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ουσιαστικά την τέχνη του τραγουδιού και να μάθουν πολλά μυστικά του, όπως πώς να ελέγχουν τη φωνή τους μέσα από διάφορες μεθόδους, ατομικές και ομαδικές ασκήσεις και πολλούς αυτοσχεδιασμούς. Οι ενότητες που θα αναλυθούν στο «Όλοι Μπορούμε να Τραγουδήσουμε» αφορούν:

  • στην ορθοφωνία και τον ρυθμό,
  • στη σωστή διαχείριση της φωνής και της αναπνοής,
  • στους τρόπους ερμηνείας καθώς και στο τραγούδι στο θέατρο.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν σε ομαδικές ασκήσεις φωνητικής, σε ατομικά αλλά και ομαδικά τραγούδια.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, 18:30 – 20:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6822217 από τις 9:00 έως τις 15:00 ή να αποστείλουν μήνυμα στο e-mail [email protected].

Την οργάνωση του προγράμματος έχει η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ, δημοτική σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού, Σόφη Ζαφρακοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet