Το σενάριο της αυτοκτονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την τραγωδία στο «The Mall»
Κοινωνία

Το σενάριο της αυτοκτονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την τραγωδία στο «The Mall»

Υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων συλλέγει η Ασφάλεια Β/Α Αττικής που διενεργεί την προανάκριση για τη μοιραία πτώση της 40χρονης γυναίκας από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall Athens», στο Μαρούσι.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που υπέστησαν σοκ από αυτό που είδαν. Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τη γυναίκα στο ΚΑΤ και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Επί τόπου έσπευσε και κλιμάκιο της Αστυνομίας για να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού. Να σημειώσουμε ότι ένα γιατρός που ήταν «παρών» στο περιστατικό και προσπάθησε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες, διαπίστωσε ότι δεν είχε σφυγμό από την πρώτη στιγμή.

Από μία πρώτη ανάλυση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν ότι την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του 3ου ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Αυτό μοιραία κάνει τις Αρχές να εξετάζουν σοβαρά πλέον τον ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, κάτι που βεβαίως θα διαπιστωθεί πλήρως από τη συνέχεια της έρευνας για το τραγικό περιστατικό.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet