Συνάντηση Κ. Τίγκα με τον γενικό διευθυντή του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών
Κοινωνία

Συνάντηση Κ. Τίγκα με τον γενικό διευθυντή του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Παπάγου-Χολαργού και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει, Κώστα Τίγκα, με τον γενικό διευθυντή του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ), ταξίαρχο Ανδρέα Κορωνάκη, στα γραφεία του Οργανισμού.

Η συνάντηση είχε σκοπό αφ’ ενός τη γνωριμία με τη διοίκηση του ΑΟΟΑ, ενός Οργανισμού που βρίσκεται μέσα στα διοικητικά όρια του Δήμου, αφ’ ετέρου να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως αναφέρει η παράταξη.

Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της τελευταίας Λουκάς Ρίζος, Μπάμπης Στάικος, Θεόδωρος Γκλεζάκος και Γιώργος Μιχαήλ.

Ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν οι δύο πλευρές ήταν:

  • Ο.Τ. 217: Γωνία οδών Πίνδου και Αργυροκάστρου. Τρόποι της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης, σε συνεργασία Δήμου και ΑΟΟΑ, για κοινό όφελος.
  • Γήπεδο τένις: Διατυπώθηκαν οι σκέψεις του Οργανισμού για το γήπεδο. Ζητήθηκε ο ΑΟΟΑ εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ώστε να παραμείνει χρήστης ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης (ΑΟΑΠ), που τόσα και τόσα έχει προσφέρει στην κοινωνία.
  • Χώροι πίσω από κτήριο ΑΟΟΑ: Υπήρξε ενημέρωση για τις σκέψεις περί αξιοποίησης, με χρήσεις ήπιου χαρακτήρα, του χώρου όπισθεν Α-Β Βασιλόπουλου.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γενικό διευθυντή του ΑΟΟΑ, ταξίαρχο Ανδρέα Κορωνάκη, για τη λεπτομερή ενημέρωση που μας έκανε και να τον συγχαρούμε για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Δεσμευόμαστε ότι όταν αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου, θα επιδιώξουμε μια άλλη συνεργασία, που είναι βέβαιο ότι θα είναι γόνιμη και πολύ-πολύ πιο συμφέρουσα για τον Δήμο και τους δημότες μας» τονίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet