Ενημερωτική συνάντηση με τον δήμαρχο Κηφισιάς είχε η Αγγελική Παπάζογλου
Πολιτική

Ενημερωτική συνάντηση με τον δήμαρχο Κηφισιάς είχε η Αγγελική Παπάζογλου

Η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς Αγγελική Παπάζογλου, συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του δημοτικού συνδυασμού Κοινωνία Παρούσα συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της υποψήφιας δημάρχου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των επαφών της με θεσμικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των έργων και των δράσεων που υλοποιούνται σε συνεργασία του Δήμου Κηφισιάς και της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και έργων που υλοποιούνται με ευθύνη του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε συζήτηση για τις υποδομές και εγκαταστάσεις για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό που έχει ανάγκη η πόλη και η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς ζήτησε να ενημερωθεί για τα δημοτικά ακίνητα που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος και μπορεί να αξιοποιήσει για τους σκοπούς αυτούς. Με την ευκαιρία, η κ. Αγγελική Παπάζογλου αναφέρθηκε στο ταρτάν του Ζηρινείου Σταδίου και επεσήμανε τη μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει και έχει στοιχίσει στους αθλούμενους και στα αθλητικά σωματεία. Ενώ, παράλληλα η υποψήφια δήμαρχος ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση που υπάρχει στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Βαρδαξής» που, όπως διαπίστωσε σε επίσκεψη που είχε στον χώρο, ήταν καταφανώς προβληματική η προσπέλαση στις εγκαταστάσεις του ποδοσφαίρου.

Ένα άλλο θέμα στη συζήτηση μεταξύ του δημάρχου Κηφισιάς και της κ. Αγγελικής Παπάζογλου αποτέλεσε η εξέλιξη στην υπόθεση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ερυθραίας, το οποίο είχε θέσει τις προηγούμενες ημέρες η κ. Αγγελική Παπάζογλου και για το οποίο ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος θα αναλάβει την κάλυψη της δαπάνης που έχει θέσει ως προϋπόθεση η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου.

Στη συνέχεια αυτών των επαφών με θεσμικούς φορείς και ανοίγοντας τον διάλογο με τους πολίτες και τους συλλόγους της πόλης, ο δημοτικός συνδυασμός Κοινωνία Παρούσα διοργανώνει κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων αρχής γενομένης από την παιδεία και τις υλικοτεχνικές υποδομές που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet