Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Κάποιοι βιάζονται να… ράψουν κοστούμια – Ας περιμένουν, γιατί μετά τις 26/5 δεν θα έχουν πού να τα φορέσουν
Πολιτική

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Κάποιοι βιάζονται να… ράψουν κοστούμια – Ας περιμένουν, γιατί μετά τις 26/5 δεν θα έχουν πού να τα φορέσουν

«Κάποιοι βιάζονται να… ράψουν κοστούμια – Ας περιμένουν, γιατί μετά το βράδυ της 26ης Μαΐου δεν θα έχουν πού να τα φορέσουν» τονίζει ο συνδυασμός του Δήμου Πεντέλης Νέοι άνθρωποι – Νέα Αρχή.

«Την αυθεντική δημοσκόπηση θα την κάνουν οι ίδιοι οι πολίτες με την ψήφο τους» επισημαίνει ο συνδυασμός, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Πεντέλης τον Αντώνη Φειδοπιάστη, στην ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε:

Το τελευταίο διάστημα ορισμένοι «κυκλοφορούν» δήθεν αποτελέσματα ανύπαρκτων ερευνών, που είτε τους «αποθεώνουν» προεκλογικά, είτε τους φέρνουν σε «προνομιούχες» θέσεις ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Φαίνεται ότι κάποιοι βιάζονται να… ράψουν κουστούμια, τα οποία όμως δεν θα έχουν πού να τα φορέσουν, αφού στην κάλπη θα «κοπεί η φόρα» τους.

Βλέπουμε με συμπάθεια αυτές τις προσπάθειες, γιατί κατανοούμε τον πανικό όσων τις επιχειρούν. Μιας και τα πραγματικά νούμερα – που δεν μπορεί, θα τα έχουν πληροφορηθεί, γιατί υπάρχουν και αυθεντικές μετρήσεις – δείχνουν ότι πάμε για μεγάλη ανατροπή το βράδυ της 26ης Μαΐου, κάτι πρέπει να κάνουν για να διατηρήσουν τη συνοχή στις δημοτικές ομάδες τους και να καθυστερήσουν όσο γίνεται περισσότερο την… πρόσκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα.

Τους αφήνουμε για 23 μέρες ακόμη να… ζουν τον μύθο τους στην Πεντέλη. Νομίζουν, αλλά δεν μπορούν πια να ξεγελούν τους συνδημότες μας. Ευτυχώς, είμαστε όλοι γνωστοί στον Δήμο και εξίσου γνωστές οι προσωπικές διαδρομές του καθενός μας. Με βάση αυτές τις διαδρομές οι πολίτες θα επιλέξουν και θα δώσουν ξεκάθαρη εντολή στους Νέους Ανθρώπους να κάνουν μια Νέα Αρχή στον Δήμο Πεντέλης.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου θα είναι η πλέον επίσημη… δημοσκόπηση, που θα βάλει οριστικό τέλος στις διοικήσεις των τελευταίων δεκαετιών, που έφεραν τον Δήμο πίσω, καταδικάζοντας τα Μελίσσια, τη Ν. Πεντέλη και την Πεντέλη σε υπανάπτυξη σε σχέση με τις γειτονικές πόλεις.

Από 1ης Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πεντέλης θα έχει νέα διοίκηση, με όραμα, πρόγραμμα και κυρίως βούληση να αλλάξει ριζικά τα πράγματα. Κι αυτό ούτε οι στημένες δημοσκοπήσεις, ούτε τα «παραπολιτικά» των καφενέδων, μπορούν να το σταματήσουν…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet