Τέσσερις νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι προστίθενται στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Τέσσερις νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι προστίθενται στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Την ορκωμοσία ακόμη τεσσάρων νέων εργαζομένων από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008, που θα ενισχύσουν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τη Δημοτική Βορέειο Βιβλιοθήκη, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Καλωσορίζοντας ο κ. Πατούλης τους νέους εργαζόμενους στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου επισήμανε την ευθύνη που έχει ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών και την παροχή πρότυπων υπηρεσιών.

Αναφερόμενος στην πρόσληψη εργαζομένων από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008 στον Δήμο Αμαρουσίου, σημείωσε ότι αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας, τόσο από τη θέση του Δημάρχου Αμαρουσίου, όσο και από τη θέση του Προέδρου της ΚΕΔΕ.  

«Με παρεμβάσεις μας προς το Υπουργείο Εσωτερικών πετύχαμε με νομοθετική ρύθμιση να διατηρηθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις στο Δήμο από τη λίστα των επιλαχόντων του 2008. Μέσα απ’ αυτή τη θετική εξέλιξη, καταφέραμε μέχρι σήμερα  να εντάξουμε στο μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας 60 νέους εργαζόμενους, με στόχο να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη λειτουργία των υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης, ευχόμενος στους νέους υπαλλήλους του Δήμου «καλή επιτυχία» στα καθήκοντα που θα αναλάβουν.    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet