Υποψήφια κοινοτική σύμβουλος με τον Τ. Μαυρίδη η Αν. Λάγιου
Πολιτική

Υποψήφια κοινοτική σύμβουλος με τον Τ. Μαυρίδη η Αν. Λάγιου

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται η Αναστασία Λάγιου, η οποία θα είναι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην ομάδα μας, μια ενεργό πολίτη της Πεύκης. Με τις σπουδές  της, την εμπειρία της και τη διάθεσή της για προσφορά μπορεί να  συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για μια ακόμα πιο καθαρή, πράσινη, ζωντανή, σύγχρονη πόλη».

Σχετικά με τη νέα υποψήφια η παράταξη σημειώνει:

Η Αναστασία Λάγιου είναι πολιτική επιστήμων Νομικής Αθήνας, ιδιωτική υπάλληλος κι εκπαιδευτικός. Σπούδασε σε Ελλάδα και Γερμανία, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού κι έχει εργαστεί σε πολιτικό ίδρυμα, σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό, σε επιχειρήσεις και σε δημόσια σχολεία. Ως εκπαιδευτικός και μητέρα, η οποία μεγαλώνει στην Πεύκη δύο μικρά παιδιά -5 και 7 ετών- θέλει να εργαστεί για ακόμη καλύτερες δομές και προγράμματα εκπαίδευσης, αθλητισμού και ψυχαγωγίας για τη νέα γενιά, που αγκαλιάζουν τον θεσμό της οικογένειας. Πιστεύει πως με την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου  ανοίγουν νέες δυνατότητες δράσης και προβολής της περιοχής μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet