Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις μετά από ένοπλη ληστεία στη Νέα Σμύρνη
Κοινωνία

Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις μετά από ένοπλη ληστεία στη Νέα Σμύρνη

Με… χειροπέδες, ύστερα από καταδίωξη, βρέθηκαν δύο άτομα που τα ξημερώματα της Πέμπτης λήστεψαν με την απειλή όπλου υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠplay στη Νέα Σμύρνη.

Ο ένας από τους δύο δράστες εισέβαλε στο κατάστημα, ακινητοποιήσει με την απειλή πιστολιού υπάλληλο και πελάτες, ενώ ο συνεργός του τον περίμενε με μηχανή έξω από το κατάστημα. Αφού πήραν τις εισπράξεις, στη συνέχει διέφυγαν προς άγνωστοι κατεύθυνση. Ο υπάλληλος ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ξεκίνησαν αναζητήσεις στη Νέα Σμύρνη και τις γύρω περιοχές, για τον εντοπισμό των δραστών.

Κάπως έτσι, γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης εντοπίζει τον έναν από τους δύο ληστές να κυκλοφορεί με τη μηχανή στην περιοχή των Πετραλώνων. Επιχειρούν να τον ελέγξουν κι αυτός αναπτύσσει ταχύτητα κι επιχειρεί να διαφύγει. Ακολουθεί καταδίωξη κι όταν οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τον εγκλωβίσουν, ο δράστης παρατάει τη μηχανή κι αρχίζει να τρέχει. Οι αστυνομικοί, μετά από πεζή καταδίωξη, καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, ενώ πάνω του είχε το όπλο της ληστείας.

Λίγη ώρα αργότερα, μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας, συλλαμβάνεται και ο δεύτερος δράστης της ληστείας, με τους αστυνομικούς να βάζουν τέλος στη δράση της σπείρας.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet