Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην απονομή επάθλων του 2ου διαγωνισμού «We Go Green Maroussi»
Κοινωνία

Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην απονομή επάθλων του 2ου διαγωνισμού «We Go Green Maroussi»

Τιμητικούς επαίνους στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου που συμμετείχαν στον 2ο Σχολικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) «We Go Green Maroussi» του Δήμου Αμαρουσίου, απένειμε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επαμεινώνδα Γαρδέλη, Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου, στην τελετή λήξης του διαγωνισμού που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της, η κ. Πατούλη, και με την ιδιότητα της εκπαιδευτικού, συνομίλησε με τους καθηγητές και φωτογραφήθηκε με τους μαθητές.

Διά μικροφώνου, αφού συνεχάρη τους «πρωταθλητές» της ανακύκλωσης και επιβράβευσε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, προέτρεψε τους νέους να «αγκαλιάσουν» την ανακύκλωση και έναν τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον.

«Σέβομαι και αγαπώ το περιβάλλον σημαίνει σέβομαι τον εαυτό μου, σέβομαι και αγαπώ την πόλη μου. Αυτούς τους πολίτες του αύριο θέλουμε να δημιουργήσουμε, που με τη σειρά τους θα γίνουν οι κοινωνοί μίας νέας φιλοσοφίας ζωής, προσωπικής ευθύνης, προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και βιώσιμης ανάπτυξης για την πόλη τους» δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet