Στα Μαρμαράδικα και τα Διαπουλέικα Λυκόβρυσης η Συμμαχία Πολιτών
Πολιτική

Στα Μαρμαράδικα και τα Διαπουλέικα Λυκόβρυσης η Συμμαχία Πολιτών

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Συμμαχία Πολιτών επισκέφθηκαν τη γειτονιά που βρίσκονται τα Σχιστήρια Μαρμάρου, εκεί που, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη, «με την ανοχή της δημοτικής αρχής έγινε μια τεράστια επέκταση  και οι εγκαταστάσεις από 2.000 τ.μ. αυξήθηκαν στα 5.000 τ.μ. δημιουργώντας τεράστια προβλήματα και φυσικά υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων, οι οποίοι είναι ανάστατοι».

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αφού κατέκρινε τις δύο τελευταίες δημοτικές αρχές γιατί, όπως είπε, «παρά τα μεγάλα λόγια άφησαν τη Λυκόβρυση», διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους.

«Το πρώτο μας μέτρο θα είναι να πεζοδρομήσουμε τους γύρω από τα μαρμαράδικα δρόμους και να αυξήσουμε το πράσινο. Αυτή την πρόταση την είχαμε φέρει επισήμως και σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά η δημοτική αρχή αρνήθηκε ακόμα και να τη συζητήσει» τόνισε.

Όπως σημειώνει η παράταξη, «αρκετοί κάτοικοι ευχαρίστησαν τον κ. Θεοδωρακόπουλο για το πραγματικό του ενδιαφέρον και του ζήτησαν να συνεχίσει τον αγώνα του».

Μετά τα μαρμαράδικα η ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών επισκέφτηκε τους γύρω δρόμους και τα Διαπουλέικα, μια γειτονιά που τα τελευταία χρόνια είναι ξεχασμένη.

«Θα αναβαθμίσουμε την περιοχή. Δεν μπορεί να μένουν τέτοιες γειτονιές χωρίς έργα ανάπλασης από τον Δήμο» δήλωσε προς τους κατοίκους.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα είναι πάλι εκεί και μετά τις εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet