Συνάντηση Γ. Πατούλη με τα προεδρεία ΓΣΕΒΕΕ και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τα προεδρεία ΓΣΕΒΕΕ και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Τα προβλήματα που απασχολούν την αγορά και οι δυνατότητες συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής για να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ειδικότερα, ο Γ. Πατούλης είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθά, τον γενικό γραμματέα, Γ. Κουράση και τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γ. Χατζηθεοδωσίου. Τον Γ. Πατούλη συνόδευε στη συνάντηση η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Φ. Βρύνα και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη Νέα Αρχή για την Αττική. 

Βασικό σημείο αναφοράς των συζητήσεων που έγιναν ήταν η ανάγκη συνεργασίας όλων των οργάνων της επιχειρηματικής κοινότητας με την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να επιτευχθεί μία ουσιαστική επανεκκίνηση με έναν στρατηγικό σχεδιασμό ο οποίος θα βασίζεται στο τρίπτυχο επιχειρηματικότητα, καινοτομία και ανάπτυξη.

Με αφορμή τις σχετικές συζητήσεις ο Γ. Πατούλης δήλωσε:

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω και να ανταλλάξω απόψεις και προτάσεις με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

»Κοινό σημείο αναφοράς μας ήταν η ενίσχυση και η στήριξη του επιχειρείν για τη διεύρυνση των αναπτυξιακών προοπτικών της Αττικής, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τον περιορισμό της εξόδου νέων ανθρώπων στο εξωτερικό.

»Συζητήσαμε για τον τρόπο που θα υποστηρίξουμε από κοινού νεοφυείς επιχειρήσεις και το πώς θα αξιοποιηθούν ειδικά χρηματοδοτικά εργαλεία και ευρωπαϊκά κονδύλια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet