Στήριξη οργανώσεων της Αριστεράς στο Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Στήριξη οργανώσεων της Αριστεράς στο Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή

Οργανώσεις της Αριστεράς στηρίζουν την παράταξη Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της παράταξη σημειώνεται:

Το Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του διακήρυξε τον ενωτικό χαρακτήρα του και τη φιλοδοξία να αποτελέσει χώρο διαλόγου και, πρωτίστως, κοινής δράσης όλων των μαχόμενων αριστερών δυνάμεων της πόλης μας και των ανένταχτων αγωνιστών και αγωνιστριών. Ακολουθούμε με συνέπεια αυτόν τον δρόμο και αποτελούν για εμάς ιδιαίτερη χαρά, τιμή αλλά και ευθύνη οι ανακοινώσεις στήριξης του Φυσάει Κόντρα από το σύνολο των οργανωμένων δυνάμεων της ριζοσπαστικής, ανατρεπτικής αριστεράς στην πόλη μας. Θεωρούμε πως ήδη έχουμε κερδίσει μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος

Σε μια σειρά Δήμους και Περιφέρειες το ΕΕΚ υποστηρίζει τοπικά δημοτικά και περιφερειακά σχήματα στα οποία συμμετέχει. Στηρίζει επίσης κινήσεις με τις οποίες βρίσκεται σε πολιτική συνεργασία. Σε περιοχές στις οποίες δεν συμμετέχει με μέλη του στα τοπικά σχήματα, το ΕΕΚ προτείνει να δοθεί κριτική ψήφος σε αριστερά, αγωνιστικά και με κύρος σχήματα, με αντικαπιταλιστική, αντι-ιμπεριαλιστική και αντιφασιστική και αντικυβερνητική δράση… Στην Αγία Παρασκευή υποστηρίζουμε το Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Ανακοίνωση της Συνάντησης για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά:

Σε επίπεδο δημοτικών εκλογών, προσπαθήσαμε να συμβάλουμε στο να υπάρξουν ενωτικές προσπάθειες, όπου οι δυνάμεις μας παρεμβαίνουν, ώστε να υπάρξουν δημοτικά σχήματα ενωτικά, με ουσιαστική παρέμβαση στην καθημερινότητα των κατοίκων στις γειτονιές, χωρίς να εξαντλούνται σε έναν κεντρικοπολιτικό αντικυβερνητικό λόγο… Τέτοια παραδείγματα στην Αττική είναι το Δίκτυο Πολιτών Παπάγου-Χολαργού, το Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή…

Τη στήριξή τους στον συνδυασμό Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή έχουν δηλώσει και οι: Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγ. Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου και ΛΑ.Ε. Χολαργού-Παπάγου – Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet