Τι απαντά το ΠΕΑΠ σε φήμες ότι θα κλείσει το Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης μετά τις εκλογές
Αθλητισμός

Τι απαντά το ΠΕΑΠ σε φήμες ότι θα κλείσει το Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης μετά τις εκλογές

Με αφορμή φήμες που φαίνεται πως κυκλοφορούν στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης (στο Ο.Τ.9) άνοιξε προεκλογικά και θα κλείσει μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός», ως επικεφαλής του Νομικού Προσώπου του Δήμου που διαχειρίζεται τις αθλητικές δομές, επισημαίνει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι το νέο κολυμβητήριο του Δήμου μας στη Λυκόβρυση που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 15 Απριλίου 2019 και λειτουργεί ώρες 08:00 με 21:00, συνεχίζει καθημερινά να δέχεται νέες εγγραφές και να εξυπηρετεί τους πολίτες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μην δίνετε σημασία στην παραφιλολογία και στις φήμες ότι άνοιξε πριν τις εκλογές και θα κλείσει μετά από αυτές. Καταλαβαίνουμε όλοι τον πανικό της αντιπολίτευσης για τις εκλογές που έρχονται, αυτά είναι απαράδεκτα και καταδικαστέα. Οι δομές του Δήμου και του ΠΕΑΠ δεν είναι ιδιοκτησία μας, ανήκουν σε όλους τους δημότες και πρέπει να προασπίζονται από όλους μας ανεξαρτήτως παρατάξεων και εκλογών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet