Ανοιχτή συγκέντρωση κατά των κεραιών στις 8 Σεπτεμβρίου
Ποιότητα Ζωής

Ανοιχτή συγκέντρωση κατά των κεραιών στις 8 Σεπτεμβρίου

Φαίνεται ότι χθεσινή συγκέντρωση κατοίκων στην 1η γειτονιά Μελισσίων κατά της εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο κτήριο του ΟΤΕ («Βράζει» η 1η γειτονιά Μελισσίων για την κεραία) κινητοποιεί ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, όπως ήταν και ο στόχος των διοργανωτών της.

Ήδη, το “ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ!” κοινοποιεί, μέσω του facebook, πρόσκληση για ανοιχτή συγκέντρωση όλων των κατοίκων του Δήμου, για τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014, στις 19:00, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια, καθώς όπως αναφέρει “μόνο με μαζική συμμετοχή, κοινό αγώνα και συσπείρωση θα αντισταθούμε στην κερδοσκοπία των εταιρειών, την αδιαφορία των φορέων και θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας”. Ακολουθεί ολόκληρη η σχετική ανάρτηση:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ο λόγος για την κινητοποίηση ΟΛΩΝ των κατοίκων απαιτείται με αφορμή τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχουν ουσιαστικά περικυκλώσει τα σπίτια, τα σχολεία, τα νοσοκομεία και τις παιδικές χαρές των γειτονιών μας, επιβαρύνοντας την υγεία όλων μας. Μέσα σε ένα τέτοιο εξαιρετικά επικίνδυνο περιβάλλον καλούμαστε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας, εκτιθέμενοι καθημερινά σε επιβλαβή ακτινοβολία, από τα πρώτα μέτρα της κεραίας μέχρι και σε ιδιαίτερα σημαντική απόσταση από αυτήν.

Μας αφορά όλους, είναι υπόθεση όλων μας και μόνο με μαζική συμμετοχή, κοινό αγώνα και συσπείρωση θα αντισταθούμε στην κερδοσκοπία των εταιριών, την αδιαφορία των φορέων και θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας, σε όσους αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, για να εξασφαλίσουν σε βάρος της υγείας μας οικονομικά οφέλη με οποιοδήποτε κόστος.

Η αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων μας.

Δεν αρκεί να κάνετε like, είναι αναγκαίο πλέον να βγείτε έξω και να το διαδώσετε και να αφυπνίσετε όλον τον κόσμο, προτού να είναι αργά. Είναι υπόθεση όλων μας και χρέος του καθενός μας απέναντι στα παιδιά του, τα εγγόνια του κ.λπ. Ας μην εφησυχαστούμε ότι αποτελεί υπόθεση των υπολοίπων και ας προβούν αυτοί μόνο σε ενέργειες. Πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, όπως θα κάνει ο καθένας μας για τον άλλο σε παρόμοια περίπτωση.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet