Κίνηση στήριξης του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δημιούργησαν πολίτες της Κηφισιάς
Πολιτική

Κίνηση στήριξης του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δημιούργησαν πολίτες της Κηφισιάς

Κίνηση στήριξης του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δημιούργησαν πολίτες της Κηφισιάς.

Η Κίνηση, η οποία φέρει τον τίτλο Κίνηση Πολιτών Κηφισιάς για την «Προοδευτική Συμμαχία», επισημαίνει τα εξής:

Εμείς, δημοκρατικοί πολίτες της Κηφισιάς, δημιουργήσαμε κίνηση στο πλαίσιο στήριξης του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας για τις εκλογές της 7ης Ιούλη 2019.

Θεωρούμε ολέθρια τη παλινόρθωση αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα, τη στιγμή μάλιστα που από τον Αύγουστο 2018, με τη χώρα εκτός μνημονίων, η κυβέρνηση Τσίπρα άρχισε να ξεδιπλώνει το δικό της κοινωνικό και οικονομικό πρόγραμμα, πράγμα που αρχίζει σιγά- σιγά να γίνεται αντιληπτό στους πολίτες. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που είναι ακόμα μπροστά μας, όμως τα πιο δύσκολα είναι πίσω μας.

Παράλληλα, βλέπουμε και καταγγέλλουμε τις προσπάθειες επιχειρηματικών κύκλων και συμφερόντων που ήδη, αξιοποιώντας τη στάση της ΝΔ και του αρχηγού της, παρεμβαίνουν από κοινού με αυτήν στον προεκλογικό αγώνα, βάζοντας προκλητικά ζητήματα όπως:

  • Την πλήρη ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων με την 7ήμερη εργασία.
  • Την παράβλεψη των νόμιμων φορολογικών ελέγχων ενισχύοντας και πάλι τη φοροδιαφυγή.
  • Τον ωμό εκβιασμό των ιδιωτικών ιατρικών κέντρων εν μέσω εκλογών, με κλειστή  τη βουλή, για επαναρύθμιση των κερδών τους με ομήρους τους χιλιάδες ασθενείς, που κλήθηκαν να πληρώσουν άμεσα το 85 ο/ο του τιμήματος των διαγνωστικών εξετάσεων, πράγμα που αποσοβήθηκε προς το παρόν χάρη στις προσπάθειες του υπουργού υγείας,
  • Την αιφνιδιαστική αύξηση των διοδίων στην αττική οδό.

Κυριολεκτικά δεν κρατιούνται ενόψει ενδεχόμενης παλινόρθωσης των δικών τους πολιτικών εκπροσώπων.

Κάθε μέρα και κάτι νέο προστίθεται στην άτυπη αυτή κατάρτιση ενός προγράμματος της Ν.Δ., που επιμελώς αποσιωπάται και αποκρύπτεται, αλλά κάτω από τη πίεση των οικονομικών αυτών συμφερόντων αποκαλύπτεται.

Αν πραγματοποιηθούν τέτοια σχέδια θα πρόκειται για νέα βαθύτερη κρίση πάνω στη κρίση και επιστροφή σε και νέα δεινά.

Καλούμε τη Ν.Δ., όπως και τ’ άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να πάρουν θέση μπροστά στον ελληνικό λαό, δημοσιοποιώντας  τα προγράμματά τους, όπως ακριβώς έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Οι πολίτες θα πρέπει φθάσουν στις κάλπες μετά από πλήρη ενημέρωση στα προγράμματα των κομμάτων.

Τα ντιμπέιτς των αρχηγών είναι επιβεβλημένα σε μια δημοκρατική κοινωνία. Αντίθετα βλέπουμε τον κ. Μητσοτάκη να τ’ αποφεύγει.

Ο λαός πρέπει να τα απαιτήσει.

Εμείς προτείνουμε στα πλαίσια αυτά, να διοργανωθούν τέτοιες συζητήσεις μ’ εκπροσώπους των κομμάτων στην Κηφισιά, με θέματα τόσο τα γενικότερα όσο και τα ειδικότερα της περιοχής μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους δημοκρατικούς διαλόγους που θα φωτίζουν τις θέσεις των κομμάτων και θα διέπονται από πολιτικό πολιτισμό.

Αγωνιζόμαστε για μια τέτοια δημοκρατική καμπάνια μακριά από άναρθρους αλαλαγμούς κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet