Γ. Θωμάκος: Παζλ με πολλά κομμάτια η μετεκλογική κατάσταση στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτική

Γ. Θωμάκος: Παζλ με πολλά κομμάτια η μετεκλογική κατάσταση στον Δήμο Κηφισιάς

Αισιόδοξος ότι η θετική του κουλτούρα για συνεργασίες θα αποδώσει καρπούς προς όφελος της πόλης και των δημοτών δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, σε συνέντευξή του στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Στον 2ο γύρο οι δημότες σύγκριναν το έργο μας με το έργο Χιωτάκη» τόνισε ο κ. Θωμάκος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του 1ου και του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως προέκυψε από τον 1ο γύρο των εκλογών, η παράταξη του κ. Γ. Θωμάκου κατέλαβε 10 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ η παράταξη του πρώην δημάρχου Νίκου Χιωτάκη 12 έδρες.

«Η κατάσταση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο μας έχει δημιουργήσει ένα παζλ με πολλά κομμάτια, που θα πρέπει να ενωθούν. Πριν τον δεύτερο γύρο μίλησα σχεδόν με όλους τους υποψηφίους και διαπίστωσα θετική κουλτούρα για συνεργασία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θωμάκος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μια πιθανή συνεργασία με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχο της πόλης, Νίκο Χιωτάκη, προς το παρόν τουλάχιστον δεν βρίσκει υποστηρικτές.

Παράλληλα, ο κ. Γιώργος Θωμάκος εκτίμησε ότι αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, όποια κυβέρνηση και αν προκύψει θα προχωρήσει σε διορθώσεις των στρεβλώσεων του νόμου «Κλεισθένη», προκειμένου να διευκολυνθεί η κυβερνησιμότητα των δήμων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Θωμάκου:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet