Σε κλίμα συνεργασίας και συναίνεσης οι δημαιρεσίες στον Δήμο Πεντέλης
Πολιτική

Σε κλίμα συνεργασίας και συναίνεσης οι δημαιρεσίες στον Δήμο Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι δημαιρεσίες του Δήμου Πεντέλης, παρουσία της νέας δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, με τη συμμετοχή όλων των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και παρουσία των τριών προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Μετά τις σχετικές ψηφοφορίες, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Συμπολιτεία Λουκάς Μακρής, αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία Μιχάλης Κολιός και γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Πεντέλη 2020 Παναγιώτης Κρανιώτης.

Ακολούθησαν οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ειδικότερα στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι: Φωτεινή Μαρκαντώνη και Κωνσταντίνα Λαζή από τον συνδυασμό Συμπολιτεία, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης από τον συνδυασμό Δημοκρατική Συμμαχία, Παναγιώτης Κρανιώτης από τον συνδυασμό Πεντέλη 2020 και Αντώνης Φειδοπιάστης από τον συνδυασμό Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Άρτεμις Αργύρη, Ελένη Πολίτη και Παναγιώτης Ηλιόπουλος από τον συνδυασμό Συμπολιτεία, Νίκος Τόλιος και Παναγιώτης Μούστρης από τον συνδυασμό Δημοκρατική Συμμαχία, Άντα Μπούσουλα-Χάνου και Σπύρος Φρεμεντίτης από τον συνδυασμό Πεντέλη 2020 και Κώστας Καλλιανιώτης, Δημήτρης Αποστολάκος και Βασίλης Μπούρας από τον συνδυασμό Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή. 

Όσον αφορά στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι: Άρτεμις Αργύρη και Παναγιώτης Ηλιόπουλος από τον συνδυασμό Συμπολιτεία, Γεώργιος Μουαμελετζής και Ιωάννης Ζώης από τον συνδυασμό Δημοκρατική Συμμαχία, Σπύρος Φρεμεντίτης από τον συνδυασμό Πεντέλη 2020 και Βασίλης Μπούρας από τον συνδυασμό Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Κωνσταντίνα Λαζή, Φωτεινή Μαρκαντώνη και Λουκάς Μακρής από τον συνδυασμό Συμπολιτεία, Γεώργιος Τζεβελέκας και Ηλίας Τσουχνικάς από τον συνδυασμό Δημοκρατική Συμμαχία, Άγγελος Παλαιοδήμος και Παναγιώτης Κρανιώτης από τον συνδυασμό Πεντέλη 2020 και Αντώνης Φειδοπιάστης, Δημήτρης Αποστολάκος και Κώστας Καλλιανιώτης από τον συνδυασμό Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή. 

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που, όπως χαρακτηριστικά είπε, αποπνέει όμορφη ανανέωση και αέρα συνεργασίας. 

«Πρέπει να συνεργαστούμε για να συνθέσουμε επ’ ωφελεία της πόλης και των πολιτών. Καλή δύναμη σε όλους, καλή αρχή», κατέληξε η δήμαρχος Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet