Λ. Κοντουλάκος για ορισμό αντιδημάρχων: Εκβιάζει ή εκβιάζεται η διοίκηση Κεχαγιά;
Πολιτική

Λ. Κοντουλάκος για ορισμό αντιδημάρχων: Εκβιάζει ή εκβιάζεται η διοίκηση Κεχαγιά;

Αντιρρήσεις σχετικά με τον ορισμό αντιδημάρχων στον Δήμο Πεντέλης εκφράζει η παράταξη Μπροστά Μαζί – Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη.

Η παράταξη, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Κοντουλάκο, ρωτά γιατί δεν ορίστηκαν αντιδήμαρχοι για θέματα Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Καθαριότητας.

«Εκβιάζει ή εκβιάζεται η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης;» διερωτάται η παράταξη, καθώς και εάν «η συγκρότηση της νέας διοίκησης γίνεται στη βάση των αναγκών της πόλης ή των αναγκών επιβίωσης του παλαιοκομματικού συστήματος της πολιτικής συναλλαγής;».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Από το μοντέλο του «ενός ανδρός αρχή» του τέως δημάρχου Πεντέλης κ. Στεργίου περάσαμε τώρα στο μοντέλο… «κανενός ανδρός αρχή» της δημάρχου κ. Κεχαγιά.

Τα… παλάτια στην άμμο (με τις προεκλογικές δήθεν συμφωνίες) γκρεμίστηκαν πριν καν στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές στην ορκωμοσία μας.

Η ανερμάτιστη νέα διοίκηση του Δήμου Πεντέλης δείχνει ότι το μόνο σχέδιο στο οποίο συμφωνούν όλες οι συνιστώσες της ήταν η αποπομπή Στεργίου.

Αλλά 4 χρόνια τι θα κάνει;;;

Ούτε αντιδημάρχους δεν μπορεί να βάλει.

Εκβιάζει ή εκβιάζεται η νέα διοίκηση;

Παιδεία; Πολιτισμός; Αθλητισμός; Πού είναι στις αντιδημαρχίες;

Γι΄ αυτά δεν κατηγορούσαμε όλοι την προηγούμενη διοίκηση;;;

Καθαριότητα;;;

Πώς είναι δυνατόν η νέα δήμαρχος να ανακοινώνει δράσεις για τα σχολεία και να μην έχει αντιδήμαρχο Παιδείας;

Η συγκρότηση της νέας μας διοίκησης γίνεται στη βάση των αναγκών της πόλης ή των αναγκών επιβίωσης του παλαιοκομματικού συστήματος της πολιτικής συναλλαγής;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet