Στις γιορτές των εργαζομένων του Δήμου ο Γιώργος Πατούλης
Κοινωνία

Στις γιορτές των εργαζομένων του Δήμου ο Γιώργος Πατούλης

Στην αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων και στην εκδήλωση του Σωματείου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, περνώντας ευχάριστα και ανταλλάσσοντας θερμές ευχές μαζί τους.

Στην εορταστική και εγκάρδια ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και στις δύο εκδηλώσεις και διανθίστηκε με μουσική και χορό, οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου και των Εξωτερικών Συνεργείων διασκέδασαν και απόλαυσαν πλούσια εδέσματα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Λαζαρίδου και τον πρόεδρο του Σωματείου Νίκο Καλλιμάνη, καθώς και τα μέλη των Δ.Σ. για τις πρωτοβουλίες αυτές που φέρνουν εγγύτερα τη διοίκηση με τους εργαζόμενους.

«Ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ” σημείωσε -ο κ. Γ. Πατούλης- “θα αγωνισθούμε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την ανάπτυξη της χώρας και κάλεσε τους εργαζόμενους των Εξωτερικών Συνεργείων να αγκαλιάσουν τους νέους τους συναδέλφους που προσελήφθησαν πρόσφατα στη υπηρεσία Καθαριότητας, προκειμένου μέσα από την αγαστή συνεργασία τους να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τοπική κοινωνία».

Στις εκδηλώσεις που κράτησαν μέχρι αργά τις απογευματινές ώρες παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καρλαύτης, Γεώργιος Ζήκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Κωνσταντίνος Ρώτας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet