Μας μπέρδεψε ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης με τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις
Πρόσωπα

Μας μπέρδεψε ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης με τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις

Ήταν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Μαρτίου 2015, όταν το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου ψήφιζε για την έγκριση εκκαθάρισης και την ανάληψη των υποχρεώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης (ΚΕΤΕΔΑ). Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ σε σημείο που αποτυπωνόταν και στα πρόσωπα των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας.

Ένας εξ αυτών και συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Στέφανος Τσιπουράκης, έλαβε τον λόγο και, αφού προσπάθησε να ξεκαθαρίσει ότι το Σώμα θα ψηφίσει για το «νόημα» της εκκαθάρισης και όχι επί της εγκυρότητας ή μη της έκθεσης του εκκαθαριστή, τελείωσε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Να κλείσουμε το θέμα των εκκαθαρίσεων όσο το δυνατόν συντομότερα, ακόμη και με λάθη, γιατί αποδείχθηκε ότι αυτές οι Κοινωφελείς Επιχειρήσεις μόνο καλό δεν έκαναν σε όποιους δήμους λειτούργησαν» (Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, όπως… Ευελπίδων).

Δύο εβδομάδες μετά, πάλι λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Μαρτίου, ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος ψήφιζε, μαζί με τα άλλα παρόντα μέλη της πλειοψηφίας, την εισήγηση της διοίκησης για έγκριση και σύσταση Κοινωφελούς Επιχείρησης με ευρύ πεδίο δραστηριότητας στα θέματα πολιτισμού κι αθλητισμού του Αμαρουσίου (Μας μπέρδεψε ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης με τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις)!

Τώρα, επ΄ αυτού τι σχόλιο να κάνουμε; Ή εμείς κάτι δεν έχουμε καταλάβει ή ο κ. Στ. Τσιπουράκης δεν κατάλαβε τι ψήφισε… Πάσα απάντηση δεκτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet