Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού
Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους εξέθεσαν στο κοινό οι σπουδαστές των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων, σκίτσου και ζωγραφικής εφήβων, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης με επιτυχία των αντίστοιχων προγραμμάτων και τη φετινή χρονιά στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Παρουσία πλήθους κόσμου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη εγκαινίασε την έκθεση, μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του δημάρχου Γιώργου Πατούλη μαζί με, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «την αγάπη και την υποστήριξή του στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους σπουδαστές του Κέντρου». Παράλληλα ευχαρίστησε το κοινό για την τιμητική παρουσία του στα εγκαίνια της έκθεσης, το οποίο διαβεβαίωσε ότι «οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι θα συνεχισθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Η έκθεση των σπουδαστών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με δασκάλους την Μπέττυ Καρούση και τον Παντελή Κωνσταντίνου θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και  θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.

Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις συνεχίζονται με τη χορευτική παράσταση των τμημάτων Ρυθμικής & Μπαλέτου στο Θέατρο Αμαλίειο, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015. Ώρα έναρξης 20:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet