Εγκαινιάστηκε η Έκθεση του Εργαστηρίου Ζωγραφικής ενηλίκων του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η Έκθεση του Εργαστηρίου Ζωγραφικής ενηλίκων του ΠΕΑΠ

Παρουσία της προέδρου του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», η Έκθεση Ζωγραφικής ενηλίκων των τμημάτων του ΠΕΑΠ με θέμα «Εικόνες από τον τόπο μου»

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, φιλοξενώντας έργα προσωπικής δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης με βιωματικό αλλά και συναισθηματικό περιεχόμενο. Πολύχρωμα τοπία, προσωπογραφίες με διάφορες τεχνικές, κατασκευές καθώς και ζωγραφική με κάρβουνο κυριαρχούν στον εκθεσιακό χώρο.

Η κα Πατούλη, αφού ξεναγήθηκε στον χώρο από την υπεύθυνη του Εργαστηρίου Αργυρώ Παφίλη την οποία και ευχαρίστησε για το μοναδικό αποτέλεσμα, συνομίλησε με αρκετούς φιλότεχνους δημιουργούς δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την υψηλού επιπέδου πολιτιστική προσπάθεια που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου, «ενισχύει και τον ρόλο του ΠΕΑΠ: “Ο Πολιτισμός δίπλα στον Άνθρωπο!”».

Η υπεύθυνη του Εργαστηρίου μαζί με τους μαθητές πρόσφεραν ως αναμνηστικό δώρο στην πρόεδρο του ΠΕΑΠ μια ιδιαίτερη δημιουργική κατασκευή λουλουδιού, εκφράζοντας, σύμφωνα με την ανακοίνωση «την αγάπη τους για την ειλικρίνεια με την οποία αγκάλιασε όλη την προσπάθεια». Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Παιδείας Δημήτρης Κατραμάδος.

Ωράριο λειτουργίας Έκθεσης: 18:00 – 22:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet