Κοινωνικό Φροντιστήριο ιδρύεται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Κοινωνικό Φροντιστήριο ιδρύεται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο οποίο θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου που φοιτούν στα δημόσια σχολεία του Δήμου, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των μαθητών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «Η οικονομική κρίση η οποία μαστίζει την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας στην ανεργία και την ανέχεια. Η στήριξη όλων αυτών των συμπολιτών μας από το κεντρικό κράτος ειδικότερα στις μέρες μας είναι ανεπαρκής.

»Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω σε συνδυασμό με το υψηλό οικονομικό κόστος που καταβάλλεται ετησίως από τους γονείς για την Παιδεία θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου το οποίο έχει ως στόχο τη δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα. Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προέρχεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έως τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, στα γραφεία του ΚΟΙΠΑΠ, Αγίας Βαρβάρας 25, Λυκόβρυση (πρώην δημαρχείο Λυκόβρυσης), στον 1ο όροφο,μ καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00.

Δείτε την ανακοίνωση.

Δείτε την αίτηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet