Συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στις 30/11
Αυτοδιοίκηση

Συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στις 30/11

Συνεδριάζει μεθαύριο, Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ  (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας 65 3ος όροφος).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.  Επικύρωση πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου.

2.  Ενημέρωση προέδρου.

3.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για το Σχέδιο ΚΥΑ με θέμα «Σύσταση και Καθορισμός ελάχιστων προδιαγραφών λειτουργίας των Κέντρων Κοινότητας» (Εισηγητής: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ).

4.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Τήλου (Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ, Α. Καστρινός, πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών των ΟΤΑ).

5.  Συζήτηση και λήψη απόφασης του θέματος της χρηματοδότησης του ΑΣΔΑ (Εισηγητής: Γ. Μουράτογλου, γενικός γραμματέας ΚΕΔΕ).

6.  Επαναπροσδιορισμός των Δήμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Αντικαρκινικής Εταιρείας – ΚΕΔΕ (Εισηγητής: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ).

7.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάθεση σύνταξης νομικής γνωμοδότησης σχετικά με την υπαγωγή ή μη της ΚΕΔΕ στις διατάξεις του Ν.4336/2015 (Εισηγητής: Γ. Μουράτογλου, γενικός γραμματέας ΚΕΔΕ).

8.  Θέματα Επιτροπής Οργάνωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης:

α)  Φιλοξενία Datacenter της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο G Cloud της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

β) Διαδικτυακή εφαρμογή τελών ακινήτων από την ΔΕΔΔΗΕ (Εισηγητής: Γ. Τσιάμης, πρόεδρος Επιτροπής Οργάνωσης & Ηλ. Διακυβέρνησης)

9.  Έγκριση της υπογραφείσας σύμβασης σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 236/09.06.2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ (Εισηγητής: Γ. Μουράτογλου, γενικός γραμματέας ΚΕΔΕ).

10.       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτογενών αιτημάτων διαγωνιστικών διαδικασιών, προμηθειών και υπηρεσιών για το έτος 2016 (Εισηγητής: Ε. Πάνου, γενικός διευθυντής ΚΕΔΕ).

11.       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Ν.3528/2007, ο οποίος ταυτίζει τις ιδιότητες του Δημοτικού Υπαλλήλου και του Αιρετού (Εισηγητής: Π. Ζυγούρης, νομικός σύμβουλος ΚΕΔΕ).

12.       Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 336/09.09.2015 απόφασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ που αφορά τη συμμετοχή της ΚΕΔΕ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΕΤΑ (Εισηγητής: Ν. Χιωτάκης, πρόεδρος ΠΕΤΑ Α.Ε.).

13.       Ορισμός εκπροσώπων.

14.       Έγκριση αποφάσεων προέδρου.

15.       Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet