Άγνωστοι έκοψαν 10 ελιές στην Πεύκη καταγγέλλει ο Δ. Κωνστάντος
Ποιότητα Ζωής

Άγνωστοι έκοψαν 10 ελιές στην Πεύκη καταγγέλλει ο Δ. Κωνστάντος

Την κοπή περίπου 10 ελιών που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο της οδού Αποστολοπούλου στην Πεύκη καταγγέλλει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- Δημήτρη Κωνστάντος, καλώντας ταυτόχρονα τη δημοτική Αρχή να αντικαταστήσει τα δένδρα και να διερευνήσει την υπόθεση για την απόδοση ευθυνών.

Στην επιστολή-καταγγελια ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρει:

Στη γειτονιά μου εδώ και μερικές εβδομάδες “άγνωστος”, εν αγνοία του Δήμου, έκοψε περίπου δέκα ελιές που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο δεκαετίες τώρα, όπως άλλωστε και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης μας. Δυστυχώς η εικόνα που αντικρύζει όποιος περνά από το σημείο στην οδό Αποστολοπούλου είναι αυτή που φαίνεται στη φωτογραφική αποτύπωση μέρους των δέντρων που έχουν κοπεί.

Ενημέρωσα άμεσα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σκαμάκη ώστε να αναληφθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες αφενός για την αντικατάσταση των δέντρων που έχουν κοπεί κι αφετέρου για τη διερεύνηση και απόδοση ευθυνών, ασκώντας όλα τα νόμιμα μέσα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πρωτοφανές στην έκταση, στη μεθοδολογία και στην περιφρόνηση κάθε περιβαλλοντικής αρχής και προστασίας του προαστιακού χαρακτήρα της Πεύκης και του ενιαίου Δήμου. Αλίμονο αν δεν αντιδράσουμε άμεσα και καθολικά, ώστε να σταλεί ένα σαφές μήνυμα προστασίας του πράσινου!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet