Είμαστε στον… αέρα
Ενυπόγραφα

Είμαστε στον… αέρα

Μία νέα προσπάθεια ξεκινά στον χώρο της ενημέρωσης πάνω σε θέματα Αυτοδιοίκησης, με σκοπό να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ενεργών πολιτών-δημοτών και να καταστεί βήμα καθημερινής ανταλλαγής ειδήσεων, προτάσεων και ιδεών, που θα κάνουν την καθημερινότητά μας περισσότερο ανθρώπινη.

“Τι καινούργιο μπορεί και έχει να προσφέρει ένας ακόμη ενημερωτικός ιστότοπος στον αυτοδιοικητικό χώρο;”, θα αναρωτηθεί κάποιος. Η απάντηση ίσως δοθεί μέσα από το τι στόχους έχει βάλει ο συγκεκριμένος ιστότοπος.

 «Χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που ποτέ δεν δόθηκε...»

Λοιπόν, το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ σκοπεύει:

  • Να λειτουργήσει, όσο το δυνατόν, πιο αμφίδρομα σε σχέση με τον ενεργό πολίτη-δημότη. Με μοναδική προϋπόθεση ότι υπογράφουμε όσα λέμε, ο ιστότοπος που βρίσκεστε αποτελεί ανοιχτό βήμα για τα νέα, τις καταγγελίες, τις προτάσεις, τις δράσεις, τις απόψεις όλων εσάς που πιστεύετε ότι η πολιτική που αφορά τις ζωές μας και τις ζωές των αγαπημένων μας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε αποκλειστικά στα χέρια των πολιτικών και των δημοσιογράφων.
  • Να προσπαθήσει να βγάλει τους νέους ανθρώπους από το περιθώριο, στο οποίο τους καταδίκασαν οι πράξεις και οι συμπεριφορές μας, και να τους πείσει ότι αξίζει και πρέπει να διαδραματίσουν ενεργότερο ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων στις τοπικές κοινωνίες τους.
  • Να ρίξει το κύριο βάρος της προσπάθειάς του στην έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση, καθώς πιστεύει ότι υπεύθυνος πολίτης-δημότης είναι ο σωστά ενημερωμένος πολίτης-δημότης.
  • Να προβάλλει τις δράσεις της εκάστοτε δημοτικής αρχής και των δημοτικών παρατάξεων, αλλά την ίδια στιγμή να ελέγχει και να κρίνει -αυστηρά μεν, καλοπροαίρετα δε- τις ασκούμενες πολιτικές.

Οι στόχοι είναι αναμφίβολα φιλόδοξοι, αλλά στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ασπαζόμαστε τη ρήση που λέει ότι χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που ποτέ δεν δόθηκε. Πιστεύουμε ότι με τη δική σας συνδρομή, ιδιαίτερα μέσω της κριτικής που θα μας κάνετε, θα καταφέρουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή που αναλάβαμε.

Σε κάθε περίπτωση, θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Κι ένα πρώτο δείγμα το έχετε ήδη στα χέρια σας.

Καλές περιηγήσεις…

Σχετικά άρθρα

5 Comments

  1. Ανδρεας Σταθοπουλος

    «Τρία είναι τα στοιχεία που κάνουν τους ανθρώπους καλούς και έντιμους: η φύση, η συνήθεια και η λογική.»

    «Ο έγκριτος πολίτης τιμά, αλλά δεν κολακεύει.»

    «Φίλος μεν ο Πλάτων, αλλά φιλτέρα η αλήθεια.»

    Καλη αρχη λοιπον και καθε επιτυχια ευχομαι !!!

  2. Ηλίας Μπερής

    Αγαπητέ μου Θάνο,

    Πάντοτε πρωτοπόρος και ριζοσπαστικός στις επιλογές σου και στις εκ του λειτουργήματός σου δραστηριότητες, που πάντοτε έχουν επωφελές για τους αναγνώστες σου αποτέλεσμα, ατομικό και συλλογικό.
    Έτσι και τώρα, στη νέα σου προσπάθεια, άκρως σύγχρονη και πράγματι δημοσιογραφική, ως ευθαρσώς ενυπόγραφη, πράγμα που όλο και σπανιότερα συναντάται σήμερα στον έγγραφο και ηλεκτρονικό ιδίως τύπο, είναι βέβαιο ότι θα έχεις επιτυχία επ’ ωφελεία των αναγνωστών σου γενικώς και αυτών των βορείων προαστείων ιδιαιτέρως.
    Με εκτίμηση
    Ηλίας Μπερής

    1. Στέλλα Θεοδώρου

      Καλή αρχή με πολλές ειδήσεις και περιηγήσεις….

      Στέλλα Θεοδώρου

  3. ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    Ενυπόγραφα και Δημόσια ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!

  4. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

    Φίλε μου
    Ξέρεις πολύ καλά όταν αγωνίζεσαι για κάτι που πιστεύεις και αγαπάς, τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά.
    Επειδή είχα την τύχη να σε γνωρίσω σε δύσκολη για μένα περίοδο, η συμβολή σου στον άνισο αυτόν αγώνα μου, μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ακράδαντα στην επιτυχία σου.
    Σου εύχομαι μόνο καλή δύναμη

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet