Τον… δρόμο για τις νίκες «ξαναβρήκε» το Χαλάνδρι
Αθλητισμός

Τον… δρόμο για τις νίκες «ξαναβρήκε» το Χαλάνδρι

«Φρένο» στο σερί των τριών «στραβών» προηγούμενων αγωνιστικών έβαλε το Χαλάνδρι με την νίκη του, με σκορ 2-0, επί της Διάνας Ηλιούπολης, για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Αποτέλεσμα που το φέρνει σε ισοβαθμία με τον Πανερυθραϊκό, με 13 βαθμούς, και το διατηρεί σε άμεση επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Τζώρτζης φάνηκε από την αρχή ότι είχε μεγάλα… κέφια, και στο 11΄ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος, επέστρεψε στον ίδιο και πλέον τη δεύτερη φορά δεν… χαρίστηκε και την έστειλε στα δίχτυα του Κόρρα, κάνοντας το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης στο 54΄ βρήκε έστειλε την μπάλα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο κεφάλι του Θανόπουλου, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα για το Χαλάνδρι. Μάλιστα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ της νίκης, αν δεν άφηνε να περάσουν ανεκμετάλλευτες αρκετές ευκαιρίες.

Διαιτητής ήταν ο Χρυσάφης, με βοηθούς τους Λιαμπότη και Γιαννόπουλο.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος): Κατσιούλης, Μερτής, Βέρρας (71΄ Σταυρόπουλος), Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατίδης, Λουκάς, Φελέκης, Καγιώργης (71΄ Παπάζογλου), Τσίτσαρης, Τζώρτζης (85΄ Ιωαννίδης)

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Τσαβαλιάς): Κόρρας, Βιτωράτος, Λουκάς, Γιαννακόπουλος, Ταράτσας (46΄ Ντα Κόστα), Παλιατσέας, Α. Μπαλαφούτης (60΄ Αναστασίου), Φαρμάκης, Χ. Μπαλαφούτης (55’΄ιχελής), Ρούσεφ, Σταθακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet