“Έσβησε” τις κακές μνήμες το ΠΑΚ Χαλανδρίου απέναντι στην Κερατέα
Αθλητισμός

“Έσβησε” τις κακές μνήμες το ΠΑΚ Χαλανδρίου απέναντι στην Κερατέα

Με λιγότερο άγχος, καλύτερη υποδοχή και λιγότερα λάθη, το ΠΑΚ Χαλανδρίου πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στον Γ.Σ. Κερατέας με 3-2 σετ. Έχοντας ακόμη την ανάμνηση του αδικοχαμένου εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ίδια ομάδα, οι “Χαλανδραίοι” κατέβηκαν με διάθεση να χτυπήσουν το παιχνίδι και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Η Κερατέα κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ του αγώνα, με το ΠΑΚνα βρίσκεται ξανά εκτός ρυθμού στην υποδοχή.

Η εικόνα αυτή ανατράπηκε στο δεύτερο σετ του αγώνα, καθώς ο προπονητής της ομάδας προσάρμοσε το σχήμα στις ανάγκες του αγώνα. Η σαφής βελτίωση της υποδοχής, αλλά και το πολύ σταθερό σερβίς (4 χαμένα σερβίς σε 5 σετ), έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να δουλέψει ολοκληρωμένα και να ανεβεί πολύ και στο επιθετικό κομμάτι.

Παρά την άνοδό της, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο στο τρίτο σετ του αγώνα και πήραν το προβάδισμα στα σετ.

Το παιχνίδι ήρθε σε ισορροπία μετά και την ολοκλήρωση του τέταρτου σετ, το οποίο το ΠΑΚ κέρδισε μέσω πολύ καλής επιθετικής τακτικής σε σημεία όπου η αμυνα της Κερατέας δεν είχε λύσεις.

Το πέμπτο σετ του αγώνα ήταν και το καλύτερο για την ομάδα του Χαλανδρίου, η οποία πήρε πόντους από το σέρβις, την επίθεση, το μπλοκ, αλλά και απο τα λάθη των αντιπάλων.

Πηγή στοιχείων: http://pak-chalandrioy-volei-gynaikon.webnode.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet