Πήρε την ισοπαλία στο γήπεδο του Ρουφ το Ηράκλειο
Αθλητισμός

Πήρε την ισοπαλία στο γήπεδο του Ρουφ το Ηράκλειο

Με το κεφάλι ψηλά έφυγε από το γήπεδο του Ρουφ το Ηράκλειο έχοντας εξασφαλίσει τον βαθμό της ισοπαλίας για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Το ενδιαφέρον εστιάστηκε κυρίως στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με τον Φωτόπουλο για τους γηπεδούχους να κάνει το 1-0 στο 52΄, έξι λεπτά αφότου είχε μπει ως αλλαγή. Από το σημείο εκείνο οι φιλοξενούμενοι «ανέβασαν στροφές», ζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε στο 73΄ με εξαίρετη εκτέλεση φάουλ από τον Λαγό.

Το παιχνίδι «άναψε» στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να βάλουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Από τις χαρακτηριστικότερες ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν αυτή του Νταουτάι που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον τερματοφύλακα του Ηρακλείου στο 82΄, αλλά και αυτή του Σαντριά που δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση στο 89΄.

Μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα το Ηράκλειο ισοβαθμεί με τον Κένταυρο Βριλησσίων στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 9 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Μητροφάνη και Κασιμάτη.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κουνάδης, Καραμπάς, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Μπεκατώρος (55′ Κοτούλιας), Νταβαρίνος, Νταουτάι, Χίσο (81′ Μέμας), Σκεύης (46′ Φωτόπουλος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Λύκος (56′ Σπυριδάκης), Καριατλής, Δήμας (62′ Τσάτσος), Σαντριάς (85′ λ.τρ. Φίλος), Λαγός, Καραχάλιος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet