Σε αποκριάτικες γιορτές… μικρών και μεγάλων παιδιών η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ
Κοινωνία

Σε αποκριάτικες γιορτές… μικρών και μεγάλων παιδιών η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ

Το «παρών» σε αποκριάτικες εκδηλώσεις… μικρών και μεγάλων παιδιών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έδωσε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου, Άννα Ασπραδάκη.

Συγκεκριμένα, η κ. Ασπραδάκη παρευρέθηκε σε γιορτή του 1ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου, την οποία παρακολούθησαν γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, καθώς και σε βραδιά διασκέδασης του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης.

Για την εκδήλωση του 1ου Παιδικού Σταθμού η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ δήλωσε: «Για άλλη μια φορά οι Δημοτικοί Παιδικοί μας Σταθμοί, συγκεκριμένα ο 1ος Παιδικός Σταθμός, άνοιξε την πόρτα του στους γονείς, τις γιαγιάδες και παππούδες. Όλοι μαζί συντροφιά με τους λιλιπούτειους φίλους μας, συμμετείχαν σε αποκριάτικα εργαστήρια και δρώμενα που έχουν σαν σκοπό να γνωρίσουν τα παιδιά τα ήθη και τα έθιμα, αλλά και να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των ημερών. Πολλά συγχαρητήρια στη διευθύντρια, Σταυρούλα Βαρδάκου, και τους παιδαγωγούς, που δεν σταματούν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε εορταστική εκδήλωση και όχι μόνο».

Σε βραδιά ξεγνοιασιάς, χαράς και διασκέδασης, που διοργάνωσαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης σε εξοχική ταβέρνα, συνόδευσαν τους… εφήβους της τρίτης ηλικίας η πρόεδρος, Άννα Ασπραδάκη, και η αντιπροεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Νικολιδάκης και Αντώνης Τσελέντας.

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ δήλωσε σχετικά: «Οι έφηβοι της τρίτης ηλικίας παραμένουν ο θεμέλιος λίθος των οικογενειών και των αξιών που κληρονομούνται από γενιά σε γενιά. Στους ανθρώπους που δούλεψαν και μόχθησαν δεν ταιριάζει το κοινωνικό περιθώριο και η απομόνωση. Είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε στιγμή τους για να μαθαίνουμε από την εμπειρία τους και να θαυμάζουμε το πάθος τους για τη ζωή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet