Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βριλησσίων

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου απευθύνει ο Δήμος Βριλησσίων.

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια προσφέροντάς τους σταθερά, ανά μήνα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με έμφαση τα τελευταία 8 έτη στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας. Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι επιχειρήσεις, σχολεία, τοπικοί φορείς και απλοί πολίτες» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, η διοίκηση του Δήμου καλεί όλους τους φορείς, συλλόγους, σχολεία, εταιρείες και όλους τους πολίτες της πόλης να συμβάλλουν στη συγκέντρωση βασικών αγαθών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!» τονίζει ο Δήμος καλώντας όλους να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο βασικά είδη διατροφής, όπως λάδι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, ντοματοπολτό, μέλι, δημητριακά, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μπισκότα, κονσέρβες, φρυγανιές, αλλά και απορρυπαντικά, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

«Μία μικρή ποσότητα από τον καθένα μας, μπορεί να γίνει τόνοι προϊόντων για όλους», τονίζει ο Δήμος Βριλησσίων και εύχεται Καλό Πάσχα σε όλους «με υγεία και οικογενειακή ευτυχία».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων (Λεωφόρος Πεντέλης 62).

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώωνου 210 6135611, 210 8105052, καθημερινά 8:00 με 15:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet